08-14-2008, 21:39 | #1 |
Ergenekon'da yeni gözaltılar
Ergenekon soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonlarda, biri emekli albay 3 kişi gözaltına alındı. “Ergenekon” soruşturması kapsamında İstanbul ve Ankara'da düzenlenen operasyonlarda, biri emekli albay 3 kişi gözaltına alındı. Emekli Jandarma Albay Arif Doğan’a ait olduğu ileri sürülen Beykoz Çavuşbaşı’nda bulunan bir işyerine yapılan baskında 3 adet uzun namlulu silah, 3 adet tabanca, bu silahlara ait çok sayıda mermi, 280 adet el bombası ve çok sayıda doküman ele geçirildi. Baskında ele geçilen silahlar ve el bombaları ile dokümanlar Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Silahlar, el bombaları ve dokümanların incelemesi sürdürülüyor. Olayla ilgili emekli Albay Arif Doğan ve kimlikleri öğrenilemeyen 2 kişi Ankara’da gözaltına alındı. Doğan’ın Ankara’da işlemlerinin ardından İstanbul’a gönderileceği öğrenildi. internethaber
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-15-2008, 00:01 | #2 |
Albaylarda ne iş.. ? Askerlere de çok güveniyorlardı.. Güvendikleri dağlar şimdi karlara teslim.. Yazık..!!Bence bunlar daha hiç bir şey..Çok şaşıracaklar daha.. ;)
|
|
08-15-2008, 00:24 | #3 |
Hayırlısı olsun bakalım. Soruşturma kaç yıl sürer bilinmez ama çok derin bir soruşturma.
|
|
08-15-2008, 11:50 | #4 |
Bu günleri gördüm ya sırf bu yüzden çok şükür ediyorum.Hepsinin gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.
Geçen Eskişehir garında yaşlı bir amca ve teyze oğullarını beklerken ebnden yardım istediler oğullarını aramam için ve tabi yardım ettim.Ne amcanın nede teyzenin okuma yazması var.Oğlunu aradıktan sonra sohbete daldık amca ile,köyde büyümüş çiftçi okuma yazma bilmeyen yaşı ilerlemiş bir insan ama birden bire bu ergenekonla ilgili konuşması beni baya sevindirdi.Artık halkımızın gözü açıkdı çok şükür.Köyleü veya şehirli,okuma yazma bilen veya bilmeyen fark etmez,gerçekleri görmeleri çok önemli.Gerçi amca kadar olamayan cahiller var ama neyse,onlarda işin içinde oldukları için kabullenemiyorlar ;) |
|
08-15-2008, 12:19 | #5 |
o albaylara da "paşa" demeye başlarlar artık
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|