AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-26-2008, 19:43   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Ergenekon'u hiç görmeyen gazeteler...
Yeni Şafak, Taraf ve Star'a Ergenekon soruşturması yayın yasağına uymadığı gerekçesiyle dava açılırken, bazı gazeteler de Ergenekon konusunda bir kelime bile yazmadı.

Ergenekon konusunda bazı gazetelerin tek satır bile yazmadığını biliyor musunuz?

Bazı gazeteler tek satır bile yazmazken bazı gazeteler ise fazlasıyla yayın yaptığı için hakkında soruşturma başlatıldı. Bunlar Yeni Şafak, Star ve Taraf Gazeteleri...

Peki başından beri tek satır yayın yapmayan gazeteler ise şöyle:

Türkiye Gazetesi, ki Veli Küçük olayına asla girmedi, Ergenekon'a hiç değinmedi, bu konudaki haberleri hiç ama hiç vermedi.

Cumhuriyet: Gazetelerine atılan bombaların akıbetleri hakkında mahkemelerde olup bitenleri dahi görmedi. Ergenekon denilen bir örgütün olmadığını iddia ediyor.

Yeni Mesaj: Bu gazetenin de nedense Ergenekon örgütü ile ilgili gözleri görmüyor, kulakları duymuyor. Yazarları bu konularla nedense hiç ilgilenmiyor.

Hürriyet: Hürriyet'in konumu biraz farklı. Kaptan, Ergenekon örgütü diye bir örgütün olmadığını iddia ve ima eden yazılar yazıyor. İlhan Selçuk'un evinin 90 m2 olduğunu görünce "Ergenekon burda mı kurulmuş" esprisini yapmış. Öyle ya bir örgütün kurulabilmesi için kurulduğu mekanın villa ya da "şato" olması veya belli bir alan gerekiyor olmalı.

Bugün
(habervakti)

----
Olayın en çok üstüne giden gazete sanırım Vakit.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-26-2008, 19:47   #2
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Kimbilir belki de yorumcularının yorum yapma kapasitesi bu kadar derin ve kapsamlı bir organizasyona kifayetsiz kalmıştır... :D
İlginç geldi bana da...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2008, 00:22   #3
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Hürriye,milliyet,vatan,tercüman bazı basın organları kendilerini belli ediyorlar..
Alt 03-27-2008, 00:34   #4
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Hüdaverdi teşekkürler tamda aradığım haberdi. Türkiye gazetesi emin olun belaya bulaşmak istememiştir. O gazeteden şüphelenilmez, adamlar Erdoğan'ın her dediğini manşet yapıyorlar çünkü

Diğerlerinin Ergenekon körlüğü aynı vücutta bulunmalarından kaynaklanıyor. Onlar bir bütünün parçaları çünkü.

Bu Ergenekon körlerinin yanına Ergenekon dilsizlerinide ben ekleyim. Emre Aköz müthiş bir tespit yapmıştı..Buyrun ----> http://www.samanyoluhaber.com/haber-91628.html

Ve son ortaya çıkan net kanıtlar -------> http://www.samanyoluhaber.com/haber-95898.html
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2008, 00:36   #5
Kullanıcı Adı
mavera
Ergenekon konusunda 3 gazete önden akinci kuvvet olarak gidiyor bunlar Yeni Safak, Taraf ve Star arkalarindan Vakit, zaman ve bugün ise bitirici darbeyi vuruyor..
Alt 03-27-2008, 00:43   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
hipermuhafazakar_sağlıkçı sağoalsın paylaşımın için okudum 1. linkteki yazıyı.
2.dekini dün okumuştum.
Aslında konuşmamları daha hayırlı,hem bu çetenin üstüne gidenlerin işine yarıyor hemde işin içinde olduklareını gösteriyor ;)
Bu çete yüzünden boyalı basın kapanabilir inşallah.
Alt 03-27-2008, 00:47   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
mesajı yalış yere yazdım sildim pardon :-[
Alt 03-27-2008, 00:50   #8
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
mesajı yalış yere yazdım sildim pardon :-[
Bunuda silsene o zaman :D :D
Alt 03-27-2008, 00:54   #9
Kullanıcı Adı
eddie
ergenekon neymiş vakitten öğreniriz ancak.. paylaşım için sağolasın hüdaverdi kardeş.. çok faydalı bilgiler bunlar..
hipermuhafazakar kardeşimizin verdiği linkler de süper
ikiniz de çok sağolun
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)