AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-12-2009, 06:47   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Ergenekon'un en ilginç tanığı

Türkiye onu bu fotoğrafla tanıdı. Tuğgeneral Ferhat Özgen'in önünde esas duruşta beklediği bu sivil şahıs Ergenekon Davası'nın en ilginç sanığı....
Ergenekon Davası'nın bir sanığı var ki, hakkında onlarca iddia ve yüzlerce delil bulunmasına rağmen, tam olarak ne iş yaptığı ve askeri personelle hangi sıfatla bağlantı kurduğu bilinmiyor. Hiç bir askeri vasfı yok, ancak bir Tuğgeneral, karşısında esas duruşta bekliyor, birileri potinlerinin altını öpüyor. Kendi ifadesine göre de, Hakkari dağlarında börtü böcek avlıyor. Darbe sonrası için de çok ciddi planları var. Kamuoyu dikkat çeken bağlantıları olan bu kişinin kim olduğunu merak ediyor.

Türkiye onu bu fotoğrafla tanıdı. Tuğgeneral Ferhat Özgen'in, önünde esas duruşta beklediği bu sivil şahıs, iddia edilen Ergenekon terör örgütü tutuklusu Durmuş Ali Özoğlu'ndan başkası değildi.

KİM BU ADAM?

Özoğlu Kuva-i Milliye Derneği yöneticisi olarak biliniyor. Ölme ve öldürme yemini yaptırılan derneğin başkan vekili kendisi. Resmi olarak hiçbir askeri geçmişi ve kariyeri yok. Peki sivil giyimli bu kişinin karşısındaki general, hangi rütbe ya da kimliğe esas duruş gösteriyor? Ya da Kim bu Durmuş Ali Özoğlu?

Bu fotoğrafla kafaları karıştıran soru, iddia edilen ETÖ davasının ikinci iddianamesinde daha da çetrefilli bir hal aldı. İddianame delil klasörlerinde yer alan telefon görüşmeleri ve belgeler, Durmuş Ali Özoğlu'nun sosyal çevresi hakkında ip uçları veriyor.

Telefon görüşmelerinde karşısındaki kişilerin Özoğlu'na "komutanım" diye hitap etmesi dikkat çekiyor. İşin ilginç yanı, iddia edilen ETÖ sanığına, muvazzaf subaylar da komutanlarından daha çok saygı gösteriyor. Özoğlu, bir başka Ergenekon sanığı Teğmen Noyan Çalıkuşu'na nöbeti devretmekten söz ediyor.

Teğmen Noyan Çalıkuşu'nun kimliği ve ne iş yaptığı belli. TSK'nın daha çiçeği burnunda subaylarına nöbet devredecek olan Durmuş Ali Özoğlu'nun ne iş yaptığı ve neyin nöbetini değiştikleri belli değil. Akıllara takılan bu soru savcılar tarafından tutuklu askerlere de bizzat soruluyor.

Egenekon tutuklusu başka bir telefon görüşmesinde eksi 60 derecede dağlarda görev yapmaktan, börtü böcek toplamaktan bahsediyor. Telefonun ucunda iddia edilen ETÖ tutuklusu Kemal Aydın var. İkili arasındaki diyalog yine ilginç.

KEMAL AYDIN:
-SENİ ÇOK ÖZLEDİM, SİZİN POTİNLERİNİZİ ÖZLEDİM

DURMUŞ ALİ ÖZOĞLU:

-ABİM BEN DE ÇOK ÖZLEDİM

KEMAL AYDIN:

-SİZİN POTİNLERİNİZİ ÖPÜYORUM, SİZİN BASTIĞINIZ YERLERİ ÖPÜYORUM
-EMRETTİĞİNİZDE YANINIZDAYIZ

Komutan olarak hitap edilen, askerlere talimatlar veren, dağlarda görev yaptığını söyleyen bu sivil görünümlü şahıs, Maruf isimli bir askerle yaptığı telefon görüşmesinde ise kışlada mehmetçikle beraber yılbaşı kutladığını anlatıyor.

DURMUŞ ALİ ÖZOĞLU:

-VALLA YILBAŞINDA BEN DE ŞEYDEYDİM İŞTE SENİN ESKİ YERİNDEYDİM O TARAFLARDA HAKKARİ ŞEMDİNLİ FİLAN

MARUF:

-ÖYLEMİ

DURMUŞ ALİ ÖZOĞLU

-FENA SOĞUKTA ÖYLE GÜZEL YILBAŞI KUTLADIK Kİ YANİ O MEHMETÇİKLERLE ÇOK KEYİFLİ OLDU

Aynı şahıs ordu içerisine sızan illegal hücre yapılanmalarında aktif rol oynuyor, darbeden sonra da ülkede neler yapılacağını hesaplayıp, planlıyor. Bütün bu bağlantılardan sonra yine aynı soru akıllara geliyor. Kim bu adam?

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım