AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 02-19-2009, 03:50   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Ergenekon'un Şok Ses Kayıtları
KARADAYI - 367 -MUMCU

Video/Ses Kaydını İndirmek için TIKLAYIN --

Konu FarukARSLAN. tarafından (04-18-2009 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-19-2009, 04:08   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
ŞENER ERUYGUR'UN EŞİ MUKADDES ERUYGUR'UN SÖZLERİ

Alt 02-19-2009, 04:12   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
KARADAYI: DOSTLAR MECLİSİ - ENCÜMEN-İ DANİŞ

Alt 02-19-2009, 04:17   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
KARADAYI ENCÜMEN-İ DANİŞ'İ ANLATIYOR "MURAT KARAYALÇIN VAR, ONDAN SONRA..."

Not: TBMM eski Başkanıvekili Murat Sökmenoğlu “Sayın Karadayı 'Murat'ları karıştırmış. Encümen-i Daniş üyelerini sayarken benim ismimi söyleyecekken 'Karayalçın' demiş. Karadayı Paşa aslında beni kastediyor”

Alt 03-18-2009, 21:24   #5
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
HURŞİT TOLON ŞOK AÇIKLAMALARI - 1 -

* * *

Konu FarukARSLAN. tarafından (04-18-2009 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-24-2009, 13:31   #6
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Karadayı'nın 4. ses kayıdı "mesut yılmaz'a altın tepside iktidar teslim ettik"

---------------------

Karadayı'nın 5. ses kayıdı.... "bu halk cahil"

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-18-2009, 18:22   #7
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.

Video/Ses Kaydını İndirmek için TIKLAYIN--

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-22-2009, 15:25   #8
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart Soru Cevap Bölümü
ERGENEKON SORUŞTURMASI SORU CEVAP BÖLÜMÜ
BİRÇOK KİŞİ ERGENEKON SORUŞTURMASI HAKINDA SORU İŞARETLERİNE SAHİP
BU SAYFADA ERGENEKON SORUŞTURMASI KAPSAMINDA SORACAĞINIZ BÜTÜN SORULARI ELİMİZDEN GELDİĞİNCE CEVAPLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ....

Konu Yıldırım tarafından (06-05-2009 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir..
Alt 04-23-2009, 11:46   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
İlk soru bizden olsun. Sevgili Burak, iddia olunan Ergenekon Derin Devlet Terör Örgütüne yönelik operasyonlarda, bazı kesimler tarafından "Atürkçülerin" sindirilmeye çalışıldığı endişesi gündeme getiriliyor. Ergenekon, Atatürkçüleri mi hedef alıyor?
Alt 04-23-2009, 14:54   #10
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk soru bizden olsun. Sevgili Burak, iddia olunan Ergenekon Derin Devlet Terör Örgütüne yönelik operasyonlarda, bazı kesimler tarafından "Atürkçülerin" sindirilmeye çalışıldığı endişesi gündeme getiriliyor. Ergenekon, Atatürkçüleri mi hedef alıyor?
bu ülkede kendini Atatürkçü olarak tanımlayarak Atatürk'ün arkasına sığınıp demokrasiyi kesintiye uğratanlar nasıl olurda bu yaptıkları işleri Atatürk'e dayandırabilirler.Öncelikle bunların Atatürkçülükle uzaktan yakından alakası yoktur çünkü Atatürk bu ülkeye demokrasiyi getirmek için canını ortaya koymuştur.Atatürk'ün bu en büyük emanetini siz alıp delik deşik ederek darbeli bir demokrasiyi bu halka dayatırsanız değil Atatürkçü bu ülkede hiç bir şey olamassınız.
Kendini Atatürkçü olarak tanımlayan ve bazı kesimler tarafından tanınan bu ülkenin vatan evlatlarını katleden apo ile sarmaş dolaş resimleri olan apoya çiçek veren birisi nasıl olurda Atatürkçü olur yada apo "Atatürk bu ülkenin en küçük adamıdır" derken "evet evet" diye onay veren Yalçın Küçük mü Atatürkçü.Msn konuşmalarında kemalizmi dinsiz ve ateist bir ideoloji olarak tanımlayan Ümit Sayın mı Atatürkçü."o alevi hemen burs verelim""o ihl'li asla burs vermeyiz"diyenler mi Atatürkçü.Bu halkı küçümseyen bu halk cahildir diyen kendini develetin sahibi olarak gören İsmail Hakkı Karadayı mı Atatürkçü...hiçbir zaman olmadılar olamazlar...
Bunların tek amacı Atatürkçülüğü kalkan olarak olarak kullanarak yaptıkları işleri meşrulaştırmaktır.

BUDA ÇEV BAŞKANI GÜLSEVER YAŞER'İN ATATÜRKÇÜLÜĞÜ İDDİANAMEDEN ALINTI...SORSANIZ ONDAN İYİ ATATÜRKÇÜ YOKTUR....
Alıntı:

-gyasen@süperonline.com
adresinden 23.01.2002 tarihinde hayricanoz nick name li

kişiye gönderdiği mail olduğu ve içeriğinde “Sevgili Mesut Fettullahın davası ile ilgili

aleyhte yeni tanıklar bulmamız lazım. Bizim Avukat Hüseyin bey mahkemenin
aleyhimize doğru gittiğini, Eyüp ve Serhat alçaklarının da her an karşı tarafa
dönebileceğini söyledi. Şu bizim Serhatın bir akrabası varmış. Cihat isminde bir çocuk.
Biraz para vererek Fettullah aleyhinde mahkemeye çıkartmayı şünüyorum. Bu
konuda bizim emekli Albay Cem beyde çocuklarla konuşarak teklifin sanki askerden
geldiğini ima edecek ve benimle irtibatlı olduğunu söylemeyecek. Şu an bir tek buna bel
bağladım. Durumlar bildiğin gibi değil. Acilen yeni tanıklar bulmamız lazım. Fevzi …..
Paşa ve Kemal Yavuz Paşa vasıtasıyla görüştüm. MGK genel sekreteri Tuncer KILINÇ
ile bir kez daha bu konuda görüşeceğiz. Senin söylemek istediğin bir konu varsa bana
mail olarak gönder veya bir numaralı BİKE’NİN evinde görüşelim. Sakın telefonda açık
konuşma. Dünya kiliseler birliği ile Lionslardan Arif bey vasıtası ile para yardımı sözü
aldım. hiç korkma herşey yoluna girecek. Şu PKK’lı Ramazan ……… denen çocuğa
burs vermeye devam ediyorum. Ama resmi kayıtlarda göstermiyorum. Bu çocukla
tekrar bir görüşmemiz lazım. İkna edebilirsek Fettullah aleyhinde tanık yapalım. Yoksa
317
i

şimiz yaş…..Cevap bekliyorum sevgiyle kal. Gülseven ……… yeni telefonum 055………
not: eski telefonum 05……. dinleniyor onu arama senin avea hattını da aldırıyorum.”
kırmızı yazıları iyi okuyunuz böyle atatürkçü olurmu...pkk ya yardım ve yataklık yapan Atatürkçü olabilir mi....

Konu Yıldırım tarafından (06-05-2009 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir..
Konu Kapatılmıştır

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
367, cumhurbaşkanlığı seçimi, dostlar meclisi, encümeni daniş, ergenekon, ergenekon kasetler, erkan mumcu, etö, gata, ismail hakkı karadayı, mukaddes eruygur, şener eruygur, şok kaset, şok ses kayıtları

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)