![]() |
#1 |
![]() Gaziantepspor, uzun yıllar Galatasaray'da ve Milli Takım'da görev yapan tecrübeli futbolcu Ergün Penbe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, çok tecrübeli ve yıldız bir futbolcuyu takıma kazandırdıklarını belirterek, "Yıllarca Galatasaray'da top koşturan, Milli Takım'ın gururu yıldız futbolcu Ergün Penbe'yi Gaziantepspor'a kazandırdık. Ergün, takıma çok faydalı bir ağabey olacaktır. İnşallah kendisi için ve bizim için hayırlı olur" dedi. Kayserispor ile yollarını ayıran Bülent Bölükbaşı ile de görüşmelerinin sürdüğünü ve artık son aşamaya gelindiğini söyleyen Başkan Kızıl, bu futbolcuya büyük ihtimalle Pazartesi günü imza attıracaklarını söyledi. Kızıl, yabancı bir forvet futbolcuyla da görüştüklerini, bu oyuncuyu da alarak transferi tamamlayacaklarını ifade etti. Tecrübeli futbolcu Ergün Penbe ise, Gaziantepspor'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Transferimde emeği geçen menejerim Ali Güven'e ve başkan İbrahim Kızıl'a çok teşekkür etmek istiyorum. Çok emek sarf ettiler. Birkaç kulüp benimle anlaşma safhasında olmasına rağmen sayın başkanımızın büyük çabaları sayesinde Gaziantepspor'a kazandırıldım. 13 sene Galatasaray gibi büyük bir camiaya hizmet ettim. Bundan sonraki hedefim Gaziantepspor gibi güzel bir kulübe hizmet etmektir. İnşallah Gaziantepspor'u en iyi yerlere taşıyacağız. Elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım" dedi. Konuşmaların ardından tecrübeli futbolcu Ergün Penbe, kendisini 1 yıllığına Gaziantepspor'lu yapan sözleşmeye imza attı. (TB-ST-İY-SN-S) (İhlas Haber Ajansı)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|