|
![]() |
#1 |
![]() Erkan Mumcu: AKP Özgürlükçü Bir Parti
Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu AKP'yi 'Varolanlar İçinde En Özgürlükçü Parti' Olarak Nitelendirdi. ve Devam Etti. Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu AKP'yi "varolanlar içinde en özgürlükçü parti" olarak nitelendirdi. Ve devam etti: "daha fazla özgürlük isteyen kitlelerin bu yönde oy kullanmalarında şaşılacak bir şey yok. Ben bunu hem anlayışla hem de saygıyla karşılarım". Ben Erkan Mumcu'nun, Türk siyasetine "gerekli" olduğunu düşünen ve de ön planda yer almasını isteyenlerdenim. Bunu, sadece kendisini yakından tanıma fırsatı bulmuş biri olarak değil, tam 24 yıldan bu yana bir gazeteci olarak Türk ve Avrupalı siyasetçileri izleyen ve edindiğim tecrübe ile iyiyle kötüyü rahatlıkla ayırabilen birisi olarak söylüyorum. haberler.com
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() arlanmaz. yüzsüz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() vayy noldu acaba birden böyle bir "dönüş " yaptı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() yaa bu adamı çok severdim..ama son yaptıklarından sonra sevmiyorum...
çok yanar döner birisi oldu yaaa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() adamda da ne yüz varmış hala konuşuyor...tüm güvenimizi istismar etti....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bitti Artık Nafile Çırpınışlar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() o parti özgürlükçü olmasa idi ne sen olurdun ne partiden aytılıp anap genel başkanı olurdun..
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Senin yüzünden çekildi bunca sıkıntılar, Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı üzdün aylarca, Şimdi kalkmış terk edip gittiğin, yetmezmiş gibi gittikten sonrada iftiralar attın. Unutma Erkan, 4,5 yıl boyunca bizim oylarımız ile meclisin ekmeğini yedin. Şimdi övüyosun. Sen By_KALdanda dönekmişin yaaaa yazık. Türk Siyaseti seni asla unutmayacak.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Bizde şimdi seni konuşuyorduk Ademle ![]() Yorumuna + 1 veriom |
||
![]() |
![]() |
![]() |