![]() |
#1 |
![]() ![]() Soru: Kadınlar ne ister? Cevap: Bir demet papatya. ![]() Cevap: 1 demet papatya = O an mutluluk, sonra neden 1 demet gül değil. ![]() 1 demet gül = O an gülümseme, sonra neden orkide değil. ![]() Orkide = Gülümseme, buna ne gerek var. Bunun yerine şöyle ufak bi hediye alabilirdin. ![]() Ufak bi hediye = Buna bunu vereceğine pırlanta bi yüzük alabilirdin. ![]() Pırlanta yüzük = Çook güzeel kaç paraya aldın. Ne gerek vardı, yeni bir mutfağa ihtiyacımız vardı. ![]() Yeni bir mutfak = Güzel ama tam istediğim gibi olmadı. Mutfak küçük. Keşke yeni bir evimiz olsa. ![]() Yeni ev = Bu muhit çok güzel ama akşam işten gelirken insan hiç olmazsa 1 demet papatya getirir. ![]() 1 demet papatya = ...........
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çünkü çabuk soluyor,o yüzden israf etmek istemem
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ferideciğim emeğine sağlık mkemmel bir anlatım olmuş. Ama erkeklerin %80 i sevmez çiçek almayı halbu ki kadını mutlu etmenin sırrı tek bir çiçekte gizli bilmiyorlar. Tabi bu konu mizah içerikli olduğu için tebrik ettim arkadaşı gerçek değil..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ne gerek var ki..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Çiçek hiçbir şey kitap her şey
![]() Çok yaşasın kitap okuyan ve kitap armağan eden erkekler/kadınlar ![]() Anlatım cidden güzel olmuş+ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|