AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençlik Fikir Akımı Bütün fikirlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Birde Kendi İçimizde Soralım Ermeni Katliamını Gerçekte Yaptık mı?
Evet 2 18.18%
Hayır 9 81.82%
Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 11-20-2008, 00:13   #1
Kullanıcı Adı
endertr
Standart Ermeniler. & Oylama
Ermeniler durmuyor…iftiraya dayalı propagandaya devam ediyorlar
yine bir anket yapmışlar.
katılıp NO kısmını işaretleyelim

http://www.armeniangenocidepoll.com

Lütfen oyunuzu verin ve bu maili tüm arkadaşlarınıza iletin

Şimdilik öndeyiz….

endertr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-20-2008, 00:21   #2
Kullanıcı Adı
Efkâr-ı Mütemadi
http://www.msnbc.msn.com/id/21253084
bir de burda msnbc nin yaptıgı oylama var göz atarsanız sevinirim..selametle.
LÜTFEN NO YU İŞARETLEYİNİZ..
Efkâr-ı Mütemadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2008, 00:33   #3
Kullanıcı Adı
SerkanULUSOY
bence öyle sitelere girip prim kazandırmamalıyız onlara tarihi böyle pis medyalar tarafından değiştirmeye çalışıyorlar ama tarih değişmez onların küçük beyinleri almıyorsa soykırımı bizim yapmadığımıza o onların düşüklüğü yukarıda allah var ;)
SerkanULUSOY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2008, 00:43   #4
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Aramızda hain var..
Evet seçeneğini işaretleyen kişi için aklımda iki seçenek var..
1) Ya bu konu hakkında bilgisi olmayan cahil bir vatandaş..
2) Yada partimizin adını taşıyan forumu daha öncede yapıldığı gibi kirletip gündeme getirmek isteyen bir gafil..Yarın yine doğan manşetlerinde forum adını şu başlıkla duyarsak hiç şaşırmam..
sbamk!! sbamk!! sbamk!! '' ak gençler ermeni soykırımına destek çıktı..'' ;)
Alt 11-23-2008, 22:20   #5
Kullanıcı Adı
endertr
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oy Kullanmadım yalnız, bu soru bu şekilde değilde , Ermenilere karşı bir mübadelenin bedeli ölümler ile ödendimi diye sorulsa idi hiç cekinmeden EVET derdim , yakın tarihimiz olsun geçmiş tarihimiz olsun devlet eli ile bizden saklandığı ölcüde sahih kaynaklara doğru uzanmak hakikaten zor. Tarih de vuku bulan olaylara bakarken tek yanlı tutumdan kacınmamız gerek ,mübadele ile yaklaşık 1,5 milyon rum ve ermeni büyük acılar yaşadı ,buna mukabil daha öncesinde de milyonlarca müslüman ve Türk lerde benze acıları yaşamıştır. Balkan savaşları sonrası oluşan yeni sınır cekilmesinde nice müslüman ve Türk insanımız toprak kayıplarından ötürü sersefil ve ölümler yaşamıştır. Bunun yanında 1923 mübadelesi İngiliz kaynakları ile oluşturulan cemiyet lobileri ile Yunanistan ve Türliyede savaştan sonra farklı din ve etnik grubları görmeme adına ortak bir karar almışlardır bu karar ile iki ülke farklı soydaşlara karşı büyük zorluklar yaşatmıştır karşılıklı olarak , yani kısaca tenkil , tehcir mübadele trajedilerinin yaşanmasında uluslararası güçlerin büyük etkisi olmuştur buna mukabil insanlık ideolojiler hatrına kendi kendine çok büyük kıyımlar yapmıştır . iki oyu veren kardeşleriminde katletilme değilde mubadele sonucunda verilen kayıpları nazara aldıklarını düşünüyorum.

Ben mübadele sonucunda ölümler olmuşmudur yoksa olmamıştır diye birşey sormuyorum, dünyada bu meseleyi kaşıyan Ermenilerde sormuyor. Çünkü mübadele sonucunda birçok ölüm olmuştur. Bunu inkar edemeyiz etmiyoruz da saten. Ben katliamdan bahsediyorum. Evet diyenlerde direk olarak EVET KATLİAM YAPILMIŞTIR diyor. Bu onların görüşüdür, katılırlar katılmazlar. Onların oylarını önemsemeseydim; direk olarak HAYIR şıkkını koyardım. Sanırım buda demokrasi açısından hüsran olurdu. Tabi ki demokrasi arıyorsak...
endertr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2008, 21:57   #6
Kullanıcı Adı
Erdoganizm53
Soykırım,Katliamlar Artık bu bahaneleri kimse yutmuyor bu ülkede,
Erdoganizm53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2008, 23:02   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oy Kullanmadım yalnız, bu soru bu şekilde değilde , Ermenilere karşı bir mübadelenin bedeli ölümler ile ödendimi diye sorulsa idi hiç cekinmeden EVET derdim , yakın tarihimiz olsun geçmiş tarihimiz olsun devlet eli ile bizden saklandığı ölcüde sahih kaynaklara doğru uzanmak hakikaten zor. Tarih de vuku bulan olaylara bakarken tek yanlı tutumdan kacınmamız gerek ,mübadele ile yaklaşık 1,5 milyon rum ve ermeni büyük acılar yaşadı ,buna mukabil daha öncesinde de milyonlarca müslüman ve Türk lerde benze acıları yaşamıştır. Balkan savaşları sonrası oluşan yeni sınır cekilmesinde nice müslüman ve Türk insanımız toprak kayıplarından ötürü sersefil ve ölümler yaşamıştır. Bunun yanında 1923 mübadelesi İngiliz kaynakları ile oluşturulan cemiyet lobileri ile Yunanistan ve Türliyede savaştan sonra farklı din ve etnik grubları görmeme adına ortak bir karar almışlardır bu karar ile iki ülke farklı soydaşlara karşı büyük zorluklar yaşatmıştır karşılıklı olarak , yani kısaca tenkil , tehcir mübadele trajedilerinin yaşanmasında uluslararası güçlerin büyük etkisi olmuştur buna mukabil insanlık ideolojiler hatrına kendi kendine çok büyük kıyımlar yapmıştır . iki oyu veren kardeşleriminde katletilme değilde mubadele sonucunda verilen kayıpları nazara aldıklarını düşünüyorum.
Katıldım oylarımı kullandım.

İkisinde de önde görünüyoruz. Bu anketleri çoğunlukla onların lobilerinin uzantıları gündeme getiriyor bence.. Tarihi olayları böyle halk oyuna sunarak çıkış aramak gerçekçi değil. Biz onlara hodri meydan demiştik, arşivlerini açsınlar, koysunlar otaya. Ortak bir tarih komisyonu kurulsun inceleme başlasın.

Yalçın abi çok güzel dile getirmişsiniz, bu anlamlı yorum için teşekkür ediyorum.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 02:35   #8
Kullanıcı Adı
chp
slm bu yanlıstır
chp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 02:46   #9
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
chp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm bu yanlıstır

Aleyküm Selam, hangisi yanlıştır ?
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 02:49   #10
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
SerkanULUSOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence öyle sitelere girip prim kazandırmamalıyız onlara tarihi böyle pis medyalar tarafından değiştirmeye çalışıyorlar ama tarih değişmez onların küçük beyinleri almıyorsa soykırımı bizim yapmadığımıza o onların düşüklüğü yukarıda allah var ;)

Hep bu zihniyet yüzünden o çıngırak sesleri çok çıkıyor işte. Varsa aleyhinde bi platform, gücünde yetiyorsa gidip doğru bildiğini savunacaksın kardeşim. Aksi devekuşu mantığıdır.

Yukarda Allah var diyorsunuz. Amenna, ama adam ülkene işgale gelse yine yukarıda Allah var deyip başını kuma mı gömeceksin?

Yapmayın Allah aşkına..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)