![]() |
#1 |
![]() Ertuğrul Günay bence AK PARTİ saflarına en çok yakışmayan kişidir!
Gerek İSLAMİ konularda olsun,gerek Osmanlı'dan bizlere miras kalan eserlere olsun gerekli hassasiyeti göstermediğini düşünüyorum. En son Topkapı Sarayı'ndaki rezalet ve Hz.Mevlana'yı anma törenlerindeki rezaletler bu düşüncemi dahada tetikledi. Lütfen konuyu silmeyin.Ben eleştiri hakkımı sınırları çerçevesinde kullandığımı düşünüyorum.Ve AK PARTİ'nin toplumun manevi değerlerine en çok hassasiyet gösteren parti olduğunu bildiğim ve desteklediğim için Ertuğrul Günay'ı partimize yakıştıramadığımı ifade ediyorum... Selam ve Dua ile...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Merak etmeyin edep dışına ve ahlak sınırları dışına çıkılmadığı sürece hiçbir mesaj silinmememiştir ve silinmemektedir.
İfade özgürlüğü vardır , demokrat bir ülkeyiz isteyen eleştirebilir bunda sakınca yoktur. Sizde bu hakkınızı kullanıp eleştirmişsiniz. -- Konuya gelince mevzu nedir sizi rahatsız eden biraz daha açarmısınız ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İlk bakışta öyle düşünebiliriz Sayın Bakan ile ilgili...Lakin her çeşit insanın yer aldığı AK Partimizde,Ertuğrul Günay'gibi birinin varlığını kabul etmemiz gerekir.Tek seslilik yaratmaya çalışırsak amacımıza zor ulaşırız.Zamanla fikir ve düşünceler yerine oturduğu zaman,sayın bakanda tezzat uygulamarından vaz geçer,dahası sistem otomotik olarak bunu rayına koyar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Öncelile teşekkür ederim.
Konuyu aslında bizim medyayı takip edenler yakından ilgilenenler bilecektir. Topkapı Sarayında içkili konserlere izin verilmesi,kamuoyunda büyük yankı uyandırmasına rağmen 2.defa içkili konser verilmesine izin verilmesi.Hz.Mevlana yı anma törenlerinde şaman ayini düzenlenmesine izin verilmesi.Kurban bayramı için söylediği sözler.Ordu daki psuvar mevzuundaki tutumları yani kısacası chp'den gelmesine rağmen yer yer üzerinden atamadığı ideolojik yaklaşımlardır beni ve inanıyorumki İSLAMİ hassasiyeti olan her Mü'mini rahatsız eden mevzuu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu yorumdan bu anlaşılmıyor güzel kardeşim...Ben sadece taslak itibari ile olması gerektiğini söyledim..Maneviyat konusuna girdik mi,benden daha radikal görüş sunamazsınız!Benim maneviyat konusundaki kararlarım radikaldır.Bu bağlamda hiçbir tölerans gösterilmesini doğru bulmuyorum.Lakin bozuk düzen ve ahir zaman konjonktöründe bunun bu şekilde işlmesi çok güç,doğru yolu bulmak için bazen yanlış yollarada girmek gerekiyor!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Genel olarak da, bırakın zıtlıklar olsun. Sorun kendi kendinize "AK Parti'ye açılan kapatma davasından önce neden öne çıkmıyordu Günay'ın bu faaliyetleri de, şimdi oluyor böyle?" diye. Bu soru etrafında, hatta soruyu aça aça düşünün. (AK Partili olarak) Anlayacaksınızdır. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Evet ben uzun zamandır bunu savundum çevreme karşı.Mevcut sistem içerisinde birşeyleri gerçekleştirebilmek adına bazan fedakarlık yapmamız gerekiyor.Ancak sizde takdir edersinizki AK PARTİ halkın büyük bir desteğini almaktadır.Halkta olan bitenden haberdardır.AK PARTİ yi destekleyenlerin büyük bir çoğunluğu Ertuğrul Günay ın politikasını,yaklaşımlarını beğenmemektedir.Birçok bakan belki olmaması gerektiği halde yer değiştirdi yada bakanlıktan alındı,ancak Günay halen tepkilere rağmen yerini korudu.Ben diyorumki bazılarına sevimli görünmek adına partimizi destekleyen insanları kaybetmekte bir mantık yok... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Kapatma davasından önce bu denli belirgin davranışlarda bulunmuyordu demekki.Size göre hassaslık bu ise lafım yok.Bence hiçte olması gerektiği kadar,bir AK PARTİ li olarak davranmıyor!.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() evet ben de begenmiyorum sayın günayı.
çarsafa cagdısı ve kurbana bu cagda elzem bir ibadet değil dediği için.. çarsaf ve kurban cagdısı mı yani... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|