Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar ! |
Anketimiz: evet alınan sonuçların ardından fikriniz nedir?ertuğrul'a hala güveniniz tam mı?başarılı olabilecek | |||
evet.olacaktır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 66.67% |
hayır olamaz |
0 | 0% |
pek mümkün görünmüyor |
4 | 33.33% |
Katılımcı sayısı: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() [b]sizce ertuğrul sağlam;
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hep sonuna kadar destek sadece ertugrul hocama
besiktasimiza, taraftarina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ben biraz uzunce bir cevap vereyim... ;)
öncelikle eruğrul takımın başına getirildiğinde açıkcası bu durumdan pekde hoşnut değildim gönlümde adaylardan başka bir isim vardı..ama o olamadı anlaşma ertuğrulla sağlandı ilerleyen zamanlarda desteğim ona gttikçe arttı ama şöyle dönüp bir baktığımda ertuğrul'un maçı çevirecek anında hamleler yaptığını görmedim malesef puan kaybımız çok fazla ligde avrupada averaj takımı gbi birşey olduk.. malesef 8-0 (hatırlamak bile istemiyorum) gbi felaket bir sonuçla yenildik ama ben bundan sonrda bile takımda bir hırs bir heyecan göremiyorum.. ertuğrul bize geldiği zman yenilse biLe izlenince zevk veren bi takım izleyecekler demişti.. ama inanın maçları 90 dk. izlediğim zaman ara ara gözlerim kapanıyor.. maçı kzanmak adına hiçbirşey yok(!) ancak arada ya bobo ya delgado sivrilecek 1 gol atcakda bizi kurtaracak artık hep bireysel yeteneğe düştü işimiz.. bobo oynamadığı zman gol atmadığı zman hepimiz kara kara düşünüyoruz... özellikle tello oynamadığı zman takımın hali ortada .. yani bu durumda şu sonuç çıkıyor: beşiktaşı maçlarda birkaç oyuncu sırtlıyor.. onlar oladığı zman neler oluyor bu oyuncuların hiçmi yedeği yok yerleri dolduracak 2 adam alacak paramız da mı yok(!) ben zevk almayı bir tarafa bırakın sıkılmadan bir maç izlemedim liverpool maçı hariç... bu taraftara bu skorlar armağan edilmemeli çarşı 8-0 ı mı hak ediyor.. cefakar bjk taraftarı hayatrında hiç 2 farklı bir skor göremeyecek mi? ben açıkçası hatırlamıyorum 2-3 farkla yendiğimiz maçları.. (ligde 3 gol attığımız maç sayısı yalnızca 2 ama onlardada 2 gol yemişiz) her zman diken üstündeyiz ya şimdi gol yerlerse maç bitsede rahatlasak diye içimizde bir his... bu durumda nasıl zzevk verebilir ki bze maçlar.. zaten bize zevk veren taraftar renkler stad.. bizler sevinmek için sevmedik ama açıkçası ben ertuğrul bizim gbi kenardan maç izlemeye devam ederse başarılı olacağını olacağımızı sanmıyorum keşke başarılı olsa bunu çok isterim ama çok mu tecrübesiz başka birşey mi bnde anlamdım ama benim güvenim hala sağlam olmasada hala var adam gibi adam ertuğrul sağlam ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ya testek sonsuzda çok genç tecrbesz güvenemiyrm bi türlü güvenmek isterm ama olmuyo işte bide Beşiktaşın şu maçlarındaki kötü gidişi falan hepsini besleynce iice uyuz oluyrm ah salam bide sağlam olsan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Beşiktaşı değilim ama, Ertuğrul SAĞLAM için, Beşiktaşın başarı kazanmasını isterim ;)
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
her zamn bekleriz bölümümüze değerli yorumlarını eksik etme ;) ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sağolasınız kardeş, malum bizim futbol takımının pek taraftarı yok, o nedenle öyle tartışma alanlarıda olmuyor, bizin işin ehli olnalrın işlerine karışmayalımda, takip edelim yeter ;)
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() beşiktaşlı değilim ama ertuğrul sağlam yengemin çok yakın akrabası ;) ertuğrul hoca beşiktaşta olduğu müddetçe beşiktaşlı olmak zorundayım yani
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|