03-29-2008, 23:28 | #1 |
Ertuğrul Sağlam'a eleştiri bombardımanı!!
Sağlam'a eleştiri bombardımanı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sonrası spor yazarları Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ı eleştirdi Spor yazarları, Sağlam'ın bir seyirci gibi maçı sadece seyrittiğini belirtti. Yazarlar, "Fenerbahçe'nin sağ kanat oyuncusu Kazım'ın karşısında Baki'nin oynaması teknik direktör Sağlam'ın büyük yanlışıydı" yorumunu yaptılar. Hürriyet Gazetesi yazarı Korkut Göze, Ertuğrul Sağlam'ı sert bir dille eleştirdi. Göze, "Olacak iş mi, bir derbi böyle mi oynanır!.. Ve kenar yönetim İnönü'de bir derbiyi böyle mi yönetir... 1.70 boyundaki Alex girip kafayı vuruyor, 1.90'lık Gökhan Zan ile Baki Mercimek sanki birer seyirci" yorumunu yaptı. kartalhaber.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-29-2008, 23:38 | #2 |
bu konuda en büyük eleştiriyı ben yapıyorum ertuğrul sağalm çok iyi bir insan ama iyilik puan getirmiyor malesef.. oyunu seyirci gibi izlemeye her zmanki gbi devam etti.. bu takımın toptan değişmesi lazım.. başta yönetim gitmeli ardından da defansa doğru düzgün kaliteli tecrübeli adamlar alınmalı ortaya doğru düzgün performans koyamayan beşiktaşın üzerinden geçinenler derhal gönderilmeli.. beşiktaşın yabancılarını şahsen çok beğeniyorum ama bir ibrahim üzülmeze kim iyi oynuyor diyebilrki ibrahim toraman ve gökhan zan heralde hayatlarının en kötü sezonunu geçiriyordur... gorddonu almasak daha iyiydi zaten... ama delgado,nobre,bobo,holosko,cisse ,son zamanlarda kötü oynasada tello gerçekten süperler.. kaleci ve defans sorunu çözülmedikçe ve bu yönetimde gitmedikçe şampiyonluk zor görünüyor.. ayrıca ertuğrul sağalmda elindeki yetkılerın farkına varsa ve oyunu izlemek yerine yönetmeyi denese doğru yerde doğru müdahaleler yapsa hiçde fena olmaz hani... |
|
03-29-2008, 23:43 | #3 |
bu beşiktaşı biri adam etsin yoksa çok pis dalacam
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|