|
![]() |
#1 |
![]() Eruygur'la ilgili müthiş kuşkular!!
Acaba, eski Jandarma Genel Komutanı Şener Eruygur bir 'hile' ile mi hastaneye kaldırıldı? Gerçekten de başını çarpmadı mı? Paşa'nın cezaevinden tahliyesi gerçekten de bir uydurma gerekçeden mi kaynaklanıyordu? İşte sorular Tahliye ile ilgili soru işaretleri ![]() 'Rotinda23' müstearıyla Siyasi Forum'a bir yorum gönderen Cafesiyaset okuru, bir kuşkusunu dile getirdi. Acaba, eski Jandarma Genel Komutanı Şener Eruygur bir 'hile' ile mi hastaneye kaldırıldı? Gerçekten de başını çarpmadı mı? Paşa'nın cezaevinden tahliyesi gerçekten de bir uydurma gerekçeden mi kaynaklanıyordu? Genelkurmay'ın bilgisi dahilinde yapılan ziyaretin bu tahliye ile bir ilgisi var mıydı? İşte o dehşet kuşku... taHÜLLEiye.. Dinimizde vardır ya.. aşılmayan sorunlar ´´hülle´´ (hile) ile aşılır..! bir süre önce bir gazetede köşe yazarlığı yapan eski ´´meslektaşım´´ ergenekon zanlısı ´´ferit ilseverin´´ tahliyesinden sonra ´´hülle´´ tahliyeler olacağını birinci ağızdan dile getirince.. veli küçük´ün ´´prostat´´ rahatsızlıkları had safhaya çıkınca ´´ahan da´´ demekten kendimi alamadım..! Kocaeli ünv. hastahanesinin son ziyaretçisi ´´ŞERuygur´´ ile alakalı verilen ´´okus pokus´´ raporlar ve raporları veren uzmanların bile daha muayene edemedikleri bir hasta..! Garnizon komutanının ziyaret ettiği paşa heyecandan ´´başı dönünce´´ düşmüş boynunu kırmış..! O da yetmemiş kısmi beyin kanaması bile geçirmiş..! hastahane personelinin alınmadığı kat´a ne hikmetse sadece ankaradan getirilen ´´jandarmalar´´ alınmış ve kameralara yansıyan ilginç tomografi görüntüleri dışında bilinen pek de bir şey yok.. Bir iki güne kadar ´´ŞERuygur´´ gata´ya yine benzer yöntemler ile helikopter ile nakledilecek.. tabii yine gören eden olmayacak, boynu kırılan birini bu kadar saklamanın hikmeti ne anlamıyorum.. sağlık açısından tehlikesi mi var acaba..? hastahane güvenliği 6 saat önceden jandarmanın hastahanede konuşladığını ve bir gün önceden bir iki komutanın önceden ´´ŞERuygur´´un kalacağı oda ile alakalı hastahaneyi ziyaret ettiğini hatta oda´da bazı düzenlemeler yapıldığıda ´´kulağımıza´´ gelen duyumlar.. Kim bilir belki paşa´nın gece saat 3 sularında ´´uyurgezer´´ hastalığı nüksedeceği ve gezerken düşüp boynunu kıracağı birilerine ´´malum´´ olmuştur.. Bana´da malum olmaya başladı galiba ekimde´ki mahkemeden önce ´´tolon´´ paşanın çamaşır asarken balkon´dan düşüp hafıza kaygına uğrayacağı..! Veli küçük´ün banyoda sabuna basıp düşmeden ´´travma´´ geçireceği..! tabi bu ufak tefek kazalar ´´komuta´´ kademesi için geçerli olacak.. Kısacası ben ´´ŞERuygur´´un sapasağlam olduğunu düşünenlerdenim.. o durumda biri nasıl olurda ´´fosur fosur´´ sigara içer.. (rotinda23) 22 / 09 / 2008 11:57 cafesiyaset.com
![]() Konu Üç mevsim tarafından (09-22-2008 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu Rotinda23 akpartiforum köşe yazarı rotinda23 mü?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() diğer ergenekoncularda çıksalar bir şekilde haydi bir darbe planı yapalım deseler bakın o kafası nasıl çalışır :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|