|
![]() |
#1 |
![]() Bu benim Hür irademle yakın zamanımızla ilişkili olan ve haberlerde önemli yer tutan bir kendini bilmez Ermeninin ortaya attığı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Hükümetinin TÜRKİYE-ermenistan futbol karşılaşmasından önce Türkiye-ermenistan sınırı açılacağını söylemiştir.Ve hükümetimize karşı olan bu ermeni şahıs ve ülkemizdeki medya gruplarının hükümeti yıpratma çalışmaları gün geçtikçe artmaktadır.
Ak parti Teşkilatı ve 60.hükümet'in böyle bir hususta adımının olmadığını tüm kamuoyu bilmelidir. Ve bu ermeni sözünü kal'e alıp kirli siyaset yapmaya çalışan Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partilerinin Türkiye'nin yanında olmayıp kendini bilmez aşağılık bir Ermeninin sözüne inanıp halkı kuşkuya itmektedir. En önemli önerim olan ermenistan devletine yakın olan Ak partili belediyelerin HOCALİ KATLİAMI'nı anlatan MÜZE ve ANITLAR'ın dikilmesi hususunda gayrette bulunmalarını rica ediyorum. VE hükümetimizin gizli arşivlerin bir kısmını buralarda kitap şeklinde anlatılması ve resmedilmesi çalışmasında bulunmasını istiyorum. Ak parti Teşkilatında Başbakana yakın bakanlarla görüşebilecek milletvekilleriyle fikir danışılabilecek forum sitemizdeki arkadaşlardan yardım bekliyorum. bu fikrimi en kısa zamanda gerçekleştirmek için çalışmada bulunmalıdır. sadece bu forumda kalmamalıdır.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() en yakın arkadaşlar ilgilensin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bence sen direk Başbakana ilet bu mesajını ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bilgilendirmeniz icin Tesekkurler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |