![]() |
#1 |
![]() bir dostumun bugün seçimde akp den belediye başkan adayı olan dayısına oy vermek için memleketine uçması yüzünden foruma girememesine binaen bana vasiye ettiği yer burası. şöyle bir göz gezdir. şu şu densizleri kaale almazsan hoşumtrak bir yerdir. takılırsın dedi. (zaten banlanmış. tahammül sınırları beyinlerinden küçük olanlara malzeme de olur bu olay demişti. artık göreceğiz)
mesleğim doktorluk. tavsiye edende meslektaşım sayılır. mesleğim yoğun olduğu için fazla durmuycam. o kadar tavsiye etti. şöyle bir ne var ne yok diye bakam dedim. sürçü lisan eylersek affolaki affa mazhar oluna. Maesselam gençler.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsinizde..
bu ne giriştir...enteresan... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() forumun nasıl tam kullanıldığını bilmiyorum. sistemden fazla anlamam. neresidir ilginç olan?
dostumun mesajını iletip gerçek amacımı söyledim. tutupta günlerce sizinle kalacam desem yalancı olurdum. şöyle bi bakıp gidecem. ara ara uğrarım sizler yer açtıkça |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
hani girip girmemeniz beni pekte bi enterese etmez.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hoşgeldiniz aramıza.. ihtisas alanınız nedir.. ?? nerede doktorluk yapıyorsunuz ??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ve aleykümselam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() eywallah kardeşlerim. ihtisas alanım kardiyolojidir. uzmanlık belgemi nasipse gelecek eylül ayında alacağım. forumu tavsiye eden kardeşimiz ise henüz okulunu bitirmek için çabalayan bir talebe parçası
![]() ummu kardeşimiz ise biraz fazla agresifleşti sanki. sonra benci olup benide satmayınız kardeşim :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Aleyna ve aleyküm selam..
Daimiyetten ziyade hayırlı olur inşAllah.. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ve aleyküm selam hoş geldiniz sefalar getirdiniz hayırlı paylaşımlar dilerim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ve Aleyküm Selam..
Hoşgelmişsiniz : ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |