![]() |
#1 |
![]() ATV'de ayrılan çiftleri barıştırma(!) programı yapan Müge Anlı adlı sunucunun, kendi evlilik hayatının sorunlu olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı, şikayetçi olduğu eşini pek çok kez karakola çektirmiş. Çalık Grubu yayın organlarından ATV'de ayrılan çiftleri barıştırma(!) programı yapan Müge Anlı adlı sunucunun, kendi evlilik hayatının sorunlu olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı, 2007'de boşanma kararı aldığı gazeteci eşi Burhan Akdağ'dan pek çok kez şikayetçi olmuş. Eşi Burhan Akdağ'ı karakola çektirmiş. Önceki gün Müge Anlı adlı sunucunun ATV'de yayınlanan “ayrılan çiftleri barıştırma” programında şok bir silahlı baskın olayı yaşanmıştı. Evden kaçan eşini bulmaları için başvurduğu iddia edilen Müge Anlı'nın programında, ertesi gün eşini ve beraber yaşadığı iddia edilen kişiyi gören Ahmet Ayyıldız (41) çılgına dönmüştü. Yanına oğlu İ.A.'yı da alan Ahmet Ayyıldız, programın çekimlerinin yapıldığı Yenibosna Çobançeşme caddesi üzerinde bulunan stüdyoya geldi. Belindeki silahı çıkartarak stüdyonun bahçesinden itibaren ateş etmeye başlayan Ayyıldız, binanın girişinde rastgele ateş etti ve silahından çıkan kurşunlar program personeli Ali Kökler (26)'in eline isabet etti. Binanın içine girerek canlı yayın yapılan stüdyolara doğru yönelen Ahmet Ayyıldız, kaçmaya çalışan ve eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Hüseyin Keleş'i görerek kurşun yağdırdı. Hüseyin Keleş, kulağını sıyıran bir kurşun ile hafif şekilde yaralanırken, Ahmet Ayyıldız'ı güvenlik görevlileri etkisiz hale getirdi. Olayla ilgili haberler böyle. YOK BÖYLE BİR BAŞVURU Ancak habervaktim'in edindiği bilgilere göre, Ahmet Ayyıldız'ın Müge Anlı adlı sunucuya böyle bir başvurusu olmadı. Müge Anlı, eşini bırakıp evinden kaçan kadına ulaşarak, eş Ahmet Ayyıldız'ın bilgisi dışında programına çıkardı. Ancak programın konsepti gereği, kocanın başvurusu üzerine evden kaçan eşe ulaşıldığı ileri sürüldü. Nitekim, bilgisi dışında evden kaçan eşi ile birlikte yaşadığı kişiyi ekranda gören koca Ahmet Ayyıldız, şok oldu ve soluğu programın yapıldığı stüdyoda aldı. ÖNCE KENDİNİ BARIŞTIR MÜGE ANLI Öte yandan, ATV'de ayrılan çiftleri barıştırma(!) programı yapan Müge Anlı adlı bu sunucunun, kendi evlilik hayatının sorunlu olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı, 2007'de boşanma kararı aldığı gazeteci eşi Burhan Akdağ'dan pek çok kez şikayetçi olmuş. Eşi Burhan Akdağ'ı karakola çektirmiş. Müge Anlı, 26 Nisan 2007 tarihli magazin gazetelerinde şöyle haber olmuş: Yaklaşık 4 aydır kocası tarafından tehdit edildiğini ve günlerdir karakol karakol dolaştığını ifade eden Anlı, can güvenliğinin olmadığını belirterek başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve iç işleri bakanı Aksu'ya seslendi: "Ben buradan sesleniyorum. Benim can güvenliğim yok. Ben eğer bugün öldürülürsem ya da yarın öldürülürsem, bu bant yayınlanır. Belki de bu kanunun yürürlüğe girmesi için (ünlü) birilerinin öldürülmesi gerekiyordur. Eh o zaman tamam, ben öldürüleyim. Benim can güvenliğim yok ve bununla ilgili savcılık hiçbir şey yapmıyor. Daha ne olması gerekiyor...Hergün gazetelerde haber okuyoruz. 'Karısının üzerine benzin döküp yaktı..., Cinnet geçirdi herkesi yaktı' Bunu mu okumamız gerekiyor. Savcılığın devreye girmesi için illaki birilerinin öldürülmesi mi gerekiyor. Suçlu o zaman mı cezaevine atılacak. Bu kanunlar uygulanmayacaksa niye çıktı. " HABERVAKTİM.COM/ÖZEL
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |