![]() |
#1 |
![]() Gözleri eşlerinden başkasını görmeyen kocalarından başkasının yüzüne bakmayan kocalarından başkasını görmeyen daha önce cin ve ins'ten hiç kimse kendilerine dokunmamıştır Eşlerine düşkün Hiç düşündünüz mü RABBİM cennet hurilerini anlatırken ısrarla neden hep bu cümleleri kullanıyor ![]() ![]() Düşünün bir; sevdiğinizi düşünün, bu dünyada size eş olan hanımlarınızı düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() istemez misiniz eşinizin gözü sizden başkası kimseyi görmesin ![]() istemez misiniz eşinizin bütün sevgisi son zerresine kadar size ait olsun ![]() istemez misiniz sevginiz size hem bu dünyada hem ahirette cenneti yaşatsın ![]() ![]() istemez misiniz eğlenceniz; eviniz eşiniz çocuklarınız olsun ![]() istemez misiniz dostlar RABBİMİN sizlere en güzel hediye olarak verdiği eşlerinizi hep en güzel bir hediye en güzel bir emanet olarak görmeyi, korumayı, sevmeyi ve bu sevgiyle dünyadaki cenneti yaşayıp bu cennetle ahiretteki cennette koşmayı ve cennette eşlerinizin hurilerden daha güzel bir şekilde yine size eş olarak verilemesini ![]() Şimdi daha iyi anlıyorum RABBİMİN hurileri anlatırken ısrarla bu kelimeleri kullanmasını gözleri eşlerinden başkasını görmeyen kocalarından başkasının yüzüne bakmayan kocalarından başkasını görmeyen daha önce cin ve ins'ten hiç kimse kendilerine dokunmamıştır Eşlerine düşkün Eşinizin sadece sizi sevmesi Sadece size ait olması Size en güzel güveni vermesi Size verdiği sözü en güzeliyle tutması kadar insana huzur veren bir şey var mı şu dünyada ![]() Eşiniz sadece sizin eşiniz ![]() Sevgisi sadece size İşte sizin huriniz ![]() ![]() ![]() Ve eşinize sözünüz ve onun size sözü İşte size sadece dünyada ki değil ahirette ki cennetti de bulduracak sözünüz Eşinize hitaben ve ondan size hitaben RABBİMDEN BAŞKASINA KUL RASULUNDEN BAŞKASINA ÜMMET SENDEN BAŞKASINA EŞ OLMAYACAĞIM RABBİM tüm mü'min ve mü'minelere sadece eşlerine eş olmayı sevgilerini sadece eşlerine ve RABLERİNE hasretmeyi ve bu sevgiyle hem bu dünyada hem de ahirette cenneti yaşamayı nasip etsin sevginizi düşünün istemez misiniz eşiniz gözünüzün nuru gönlünüzün en güzel süruru olsun Kimsenin değil sadece sizin..
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Eş olmak.. Bir başına alınan nefesleri, çift eylemek ama yine de "bir nefesi" solumak.. Alınan nefes eşinizin ki ise, verilen nefes sizin.. Can olmak.. Yüreğinizin en mutena köşesini ayırdığınız kıymetli kişiyle, acıları bal, sıkıntıları aşılacak yol eylemek.. Yar olmak.. Sevinçleri kuru ekmeğe katık, hüzünleri gönül eliyle su eylemek.. Cennet ki dünyada gördüklerimizin ekmel halini bulacağımız mekandır, cenneti önce "şu dünyada" yaşamaya başlamak.. "Gayri"liğin olmadığı bir muhabbet iklimini yaşamak ve yaşatmak.. Ne denilebilir ki!... Bu güzel yazı için teşekkürler duyguseli... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Güzel yorumun içinde ben teşekkür ederim..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Güzel ve gerçekten her insanın isteyeceği bir şeydir sanırım bunlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() güzel ve anlamlı paylaşım için teşekkürler
RABBİMDEN BAŞKASINA KUL RASULUNDEN BAŞKASINA ÜMMET SENDEN BAŞKASINA EŞ OLMAYACAĞIM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sağolun..Teşekkür ettim..
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Talha Bora Öge'nin albümünde seslendirdigi cok guzel bir şiir.. Konuyla alakalıdır diye düşünerek sizlerle paylaşmak istedim. Herkese söylenmez "seni seviyorum ." sadece bir kişiye hasretmek lazım.. O da hayat arkadaşı..
------------------------------- Seni seviyorum" agır cümledir. Herkese söylenmez. Bazen yillarca aranir, bazen yillarca beklenir o bir çift söz için. Dili yakar, dudagi yakar, bedeni kavurur, lime lime eder. Velhasil yürekli isidir. Bir ömür pahasina bir defa söylenir. Keske bana günde bin defa söylemeseydin ve sonra her bedene uygun bir hirka gibi önüne gelene giydirmeseydin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Eşinize hitaben ve ondan size hitaben
RABBİMDEN BAŞKASINA KUL RASULUNDEN BAŞKASINA ÜMMET SENDEN BAŞKASINA EŞ OLMAYACAĞIM Mevlam hepimize böyle diyebilecek eşler nasip etsin.. Aile içi kavgaların, anlaşmazlık, soğukluklarının tek nedeni olan o 'maddecilik'ten uzak maneviyatın huzurunda kaybolan, o huzurda yeşeren düşlerin doğurduğu mutluluk buklelerini hisseden ; o muhabbet tatlılığında cennetin dünya ayağını hissettirebilen aile yapılanmalarını Allah hepimize, hepimize nasib etsin.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|