AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-21-2009, 19:21   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Eski Bakanlardan,MHP Milletvekili Osman Durmuş'tan Çok Çirkin Sözler!
MHP'li vekilden şok sözler

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş, partisinin Kırıkkale il başkanlığı kongresinde çok konuşulacak sözler sarf etti. Durmuş, partiye 4 senede bir gelip fitne yaydığını iddia ettiği bir muhalif üye için "buradan teşkilatıma söylüyorum, bir daha böyle bir şey olursa bunun kafasını kırın, kıramıyorsanız bana haber verin" diye konuştu.

Sağlık Bakanlığı yaptığı dönemde ulusal medyada sık sık gaflarıyla gündeme gelen ve gaf üstadı diye anılan MHP'li Kırıkkale milletvekili Osman Durmuş, bu kez de partisinin hafta sonu gerçekleştirilen Kırıkkale il başkanlığı kongresinde şok sözler sarf etti. Partide muhalif üye olarak bilinen Lütfü Bulanık hakkında 4 senede bir partiye gelip fitne yayıyor suçlamasını yapan Durmuş, bu durumun böyle devam edemeyeceğini söyledi. Konuşmasında Lütfü Bulanık'ı açıkça hedef gösteren Osman Durmuş, "Lütfü Bulanık denen adam, her seçim zamanı geliyor, fitne atıyor. Ben buradan teşkilatıma söylüyorum. Bir daha böyle bir şey olursa kafasını kırın, kıramıyorsanız bana haber verin" şeklinde konuştu. Durmuş'un Bulanık'ı hedef gösteren şok açıklamaları partililer tarafından büyük tepki topladı.

Bursa Hakimiyet

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-21-2009, 19:28   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Sağlık Bakanlığı döneminde,sağlık sistemimizi yok eden bu şahıs,şimdide mafyalığa soyunmuş!Gerçekten çok çirkin sözler,gençliğe o kadar kötü örnek oluyorlarki,yok mu bunların hiç çoluk çocuğu!
Alt 07-21-2009, 21:58   #3
Kullanıcı Adı
çalıkuşu
siyaset anlayışı kırmaktan dövmekten oluşan biri için asıl siyasette durması vahimdir
çalıkuşu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2009, 23:55   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
normaldir, durmuş gibilerden başka ne beklenebilir ki?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2009, 01:19   #5
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
durmuş mhp'de asıl fitneyi yaratan sensin,topla tasını tarağını ve partiden defol.
kendisinden başka kimseye yaşama şansı vermeyen durmuş gibi asalakları mhp'li
arkadaşlar iyi görsün ve ders alarak özgürlükçü AKPARTİMİZE gelsinler.
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2009, 06:41   #6
Kullanıcı Adı
nikel
Bunlar böyle işte.Ya bizden olursun yada ölürsün edebiyatı.Mafya kırıntıları bunlar.Bir de milleti temsil etmeye soyunurlar.
Armut dibine düşermiş.
Bir tane daha"Sahibine benzemeyen mal harammış"
Sahibini siz hesaplayın artık.
nikel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2009, 11:30   #7
Kullanıcı Adı
Faili Meçhul
AKP ve özgürlük öyle mi? son derece komik. Şimdiki AKP'li sağlık Bakanı'nın Stop Osmandan bir farkı yok ki. Şimdiki sağlık bakanıda kenelerden korunmak için pantolon paçalarınızı çorabınızın içine sokun demişti, sigara yasağı ile ilgili de herkez yanında yancı bulundursun okalksın digerı devam etsın demıstı. Ben Mhp li degılım ama al bırını vur bırıne
Faili Meçhul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2009, 12:25   #8
Kullanıcı Adı
İ.H.ERGİN
MHP'nin geneli böyle zaten. Ama benim dikkatimi çeken şey Kurtlar Vadisi insanları daha çok MHP'ye yöneltiyor
İ.H.ERGİN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2009, 12:52   #9
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 07-22-2009, 13:06   #10
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Gayet kendisine ve partisine yakışır sözler söylemiş yadırgamamak lazım aslında vururuz keseriz biçeriz tarzı siyaset bunlardan başka kimlerde var ki...
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)