![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar bugünlerde eski bir akım yeniden çoğu partiyi kapsayacak şekilde hortlatılmaya başladı.
Hadi evladım, emperyalizme karşı çıkalım. Onlar bizim ülkemizi istiyor devletle onlarla işbirliği yapıyor diyerek zamanın gençlerinin çoğunu tuzağa düşürüyorlar... Bunun hakkında çok uzun yazı yazabilirdim ama değmez bunlar için Alayını Protesto ediyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şimdi Denizler yani 68 liler komüniste göre kahraman ülkücüye göre terörist bana göre saygı duyulacak dava adamı bugün ben her görüşteki insanlarda gençlikte o mücadele azmini bağımsızlıkçılığı ve azimi görmek isterim.Ama devlete tehdid boyuna ulaşan işlere bulaşırsalar cezaları kesilir.Tabi ben idamın ağır bir karar olduğunu düşünüyorum ki idamı verdiren savcı şunu demişti''Mahkemede uslu durup şov yapmayı denemeseler idam almazdılar''Bu sebeple biraz cinayet diyebiliriz.
Şİmdi diğer yönüyle ne olursa olsun silaha sarılmış bir suçlu silahını kullanmasada devleti hedef almış.Kahraman da hainde değildir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben bu filmi çevremde o kadar çok görüyorum ki artık sıkıldım aynı filmi izlemekten.
Bunların formülleri çok basit. Akılları boş işi gücü olmayan gençleri toplayacaksın. Vatanın size ihtiyacı var hadi aslanlarım kaplanlarım. Davamız bu. Emperyalizme karşıyız diyip arkalarına komünizmi alırlar. Bunların içini bilirim. Gençlere ilk başta beğendiği gençlik ortamını hazırlarlar. Ondan sonra küçük işler yavaşla büyür büyür. Devlete el kaldırmaya kadar gelir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() devrimcilik ve deniz gezmiş ın düşünceleri bence mükemmel
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ABD yi reddedip Rus kominizmini bitmiş bir ideolojinin TÜRKİYE ayakçılığını yapmaya çalışan tayfa bağımsızlıkla alakaları olmayan Rus a bağımlı kominist abd ye bağlı emperyalist ben herhangi bir fark algılamıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() deniz gezmişler hüseyinler onlar bunlar şunlar komünizmin sahte gölgesi altında devrimcilik ruhu satmaktalar.
yemezler bu filmi bizler daha önce izledik ve gördükki vatanı millleti komünizm kurtaramadı anca çıkmaza soktu darbelere mahkum etti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ülkemizi sovyet uydusu yapmak istiyorlardı
dinsizler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Deniz gezmiş solcu faşist gençlerin che yerine şimdiki ideolü oldu.
Yazık ki ne yazık. Oysaki o kemalist solcular kadar faşist değildi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bir komünist arkadaşıma şunu söyledi :
''Bizden başka herkes ABD'nin köpeğidir!'' Arkadaşım şu cevabı vermişti : ''Evet siz ABD köpeği değiliz diyorsunuz ama sizde Rus köpeğisiniz!!!'' _________________ ABD'yi dünyaya ve Ortadoğu'ya emperyalizmini uyguladı diye eleştiren Deniz, Hüseyin ve Yusuf sanıyorum Sovyetler'in Orta Asya'da; Mao Zedong isimli Çinli Komünist liderinde Doğu Türkistan'da milyonlarca Müslüman Türk'ü, dinin ve ırkını reddettiği için katlettiğini bilmiyorlardı(!) Sosyalizm dünyaya gelmiş en vicdansız yönetim şekli, ona destek verenlerde en gereksiz insanlardır... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|