![]() |
#1 |
![]() Eskiden paşalarımız namaz kılardı şimdiki paşalar namaza karşı oldular Neden namazdan islamdan korkarlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bunun cevabını uzun yıllardır bende merak ediyorum.Acaba ilk Lakaydlığı kim yapmış da bu paşalar onu taklid ediyor!!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() arkadaşlar bir hikaye dinlemiştim peygamberimiz zamanında bir savaş sırasında melekler inmiyor sahabe merak ediyor en sonunda bir sahabe misvak sünnetini yapmadıklarını hatırlıyor ve ondan sonra melekler iniyor.yani bir sünneti yapmadıkları için Allah yardım etmiyor bizim askerler savaşa girse bu düzende Allah yardım edermi size kalmış yorumu.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() tabi çanakkalede topluca namaz kıldıkları fotoğraflar var.bu hadis doğruysada yanlışsada ben bir gün topluca namaz kılan bir ordumuzun olacağını umut ediyorum o günleri bekliyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Askeriyeyle askerliği birbirine karıştırmamak lazım diye düşünüyoeum fatih kardeşim.Askeriyenin içinde cuntalanmış güçlü bir ekip var ve dine düşman olanlar onlar.Ama şunu unutmamak gerekirki yarın birgün bir savaş çıksa onlar tek başlarına savaşmayacak.Bu halkın çocuklarıda savaşacak orada.Bu halkın içindeki iman yeter Elhamdülillah!!Allah (C.C) kimseyi vatansız koymasın
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() zaten önemli olan bu hala bi takım subaylar namaz kıldığı için ordudan atılabiliyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Demek istediğim olası bir savaşta bu ülkeyi savunmak sadece askeriyeye düşmeyecek.Hepimiz savaşacağız orada.Varsın askeriyedeki o cunta dine düşman olsun.Halk dinini imanını yitirmesin yeter .
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Sadece Paşalar mı kaç milyon insan namaz kılıyordur Türkiye'de..?
Bunun cevabını Cumhuriyetten sonra ülkemizin uğradığı büyük Dini tahribat'ta bulabiliriz.. Dinsizleştirme,Başkalaştırma yönünde ki yoğun çalışmalar meyvesini bu şekil'de veriyor... Ayrıca Fatih kardeşim o bahsettiğin olay Peygamberimiz(s.a.v) zamanın'da değil Hz.Ömer (r.a)'ın halifeliği dönemin'de bir savaş esnasın'da cereyan ediyor... Meleklerle alakalı bir olay'da değil Hz.Ömer (r.a) ordusunu bir beldede'ki kaleyi feth etmeleri için gönderiyor fakat bir türlü kaleyi ele geçiremiyorlar sonra Hz.Ömer (r.a) sünnetler'de bir eksiklik varmı diye ordusunu kontrol ettiriyor bunun üzerine ordunun yarısından çoğunun misvaklarının bittiği anlaşılıyor develerle misvak yollatıyor sonra savaşı kazanıyorlar.. İslam tarihi kaynakların'da geçen sahih bir olaydır bu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() evet öyle olsa gerek teşekkürler düzelttiğin için
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |