10-01-2007, 14:17 | #1 |
**EŞREF ZİYA TERZİ **
http://ifadeler.info/esref-ziya-terz...sarki-sozleri/
SÜPER BEN ÇOK BEYENDİMM AHH İSTANBULL AHHH ;) :-[
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-01-2007, 14:22 | #2 |
**EŞREF ZİYA TERZİ **İSTANBUL**
evet eşref ziyanın en sevdiğim eserlerinden biridir ..paylaşım için teşekkürler arkadaşım..
|
|
10-03-2007, 00:43 | #3 |
**EŞREF ZİYA TERZİ **
http://ifadeler.info/esref-ziya-terz...sarki-sozleri/
GÜSEL BİR PARÇA ARKADAŞLAR TAVSİYE EDERİM ;) |
|
10-03-2007, 00:51 | #4 |
**EŞREF ZİYA TERZİ **BEN AŞKI SATIN ALDIM**
teşekkürler...
|
|
10-03-2007, 00:58 | #5 |
Arkadaşım teşekkürler..senden güzel paylaşımlar görüyorum..Allah razı olsun..))Eşref ziya terzi dinlenir..sensiz eseri bi harika..tavsiyem olunur..
|
|
10-03-2007, 01:05 | #6 |
ben ilk kez burda tanidim bu zati ama guzelmis
paylasim icin tesekkurler |
|
10-03-2007, 14:19 | #7 | |
Alıntı:
Ey gülüm hayatın tadi yok sensiz Tadı yok sevdamın adı yok sensiz Baharı severim özlerim amma Güllerin kokusu gelmiyor sensiz ;) hemen koyalım onuda |
||
10-03-2007, 21:48 | #8 |
**EŞREF ZİYA TERZİ **
EŞREF ZİYANIN EZGİ VE İLAHİLERİNİ BURDA PAYLAŞIYORUZ...
|
|
10-03-2007, 21:52 | #9 |
**EŞREF ZİYA TERZİ **
Yakışmıyor gözlerine kara bulutlar
Sen ağlarsan viran olur biter umutlar Sen üzülme senin için bu gönlüm ağlar Sevdalımsın İstanbul mahşere kadar Sokakların dert küpü yolların yorgun yine Ne oldu sana böyle söyle İstanbul söyle Yamaçlarında kar var yolların yorgun yine Kime dargınsın böyle söyle İstanbul söyle bazen mırıldanırım ben bu ezgiyi arşivimde bu eser yok nedense ama çok sevdiğim bir ezgisi. paylaşım için teşekkürler |
|
10-04-2007, 14:31 | #10 |
**EŞREF ZİYA TERZİ **
Bir sabah ayazında yaşlı gözlerim
Yalnızlık ortasında hep kederdeyim ah vuslat mı hasret mi ne hallerdeyim sevdamın kahrını çeker yüreğim varsa bir çaresi söyle bileyim umut yıkık kalbim kırık acı çerek yüreğim.. Ağlıyor bahçelerde beyaz güllerim kapında bekler oldu ölüm meleğim ah vuslat mı hasret mi ne hallerdeyim sevdamın kahrını çeker yüreğim varsa bir çaresi söyle bileyim umut yıkık kalbim kırık acı çeker yüreğim... bu en sevdiğim eserlerinden biridir |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|