![]() |
#1 |
![]() Malesef 7. olduk.
1. Rusya.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Evet yinede iyidi Türkçe söylendi rock müzikti 7.ci sıra yine iyi..
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Rus halkını avrupalılaştırma adına atılmış somut bir adım...
Önce şampiyonlar ligi final maçı, ardında uefa kupası Rusyaya gitti, şimside eurovision Rusyada. Rusya hiç bir zaman tek başına bir güç olamayaacak, zira halkı hızla dejenere olmakta... Avrupa istemediği adama yedirmez bunları.. İstediğinede farklı yollardan verir..İlk dünya güzelimizi hatırlayın, sizcede güzel olduğundanmı 1. oldu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hakkımız olan bu değildi ama politik oylama olduğu için 7.
olduk.Mor ve Ötesi grubunu tebrik etmek lazım.Çünkü bu güne kadar Türkiye'de bu yarışmaya katılan diğer sanatçılara yapılan reklamın nerdeyse yarısı bile bu gruba yapılmadığı halde bu kadar güzel bir performans sergilediler.Hak ettikleri yerde olamasalar bile en güzel şarkı onlarındı. Tebrikler MOR ve ÖTESİ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiye ilk 3.ye giremedi diye çok üzüldüm ama yunanistanın 1.olmamasınada çok sevindim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiye ermenistana 10 puan vermiş,onlar ise bize vermedi tabi :-X
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Turkiyedeki ermeniler oy verdigi icin Ermenistana 10 puan verdik.
Yoksa kendi istegimizle degil! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bu yarışma tamamen Panislavizm oalyına döndü....
Bütün balkan ülkeleri soyunun kökleri olan Ruslara oy veriyorlar.Baltık ülkeleride zaten birbirine.Oradan kazanıyorlar.. Türkiye'nin komşularından 2 tanesi katılmıyor 3 tanesiyle arası bozuk 1 tane komşu olmadığı halde kardeş Azerbaycan kalıyor (: Çok haksız bir yarışmaya döndü bu... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|