![]() |
#1 |
![]() Adam isten evine gelmis ve karisina;
"Hayatim, isyerinden en sevdiGim arkadasimi bu aksam yemeGe çaGirdim..." Karisi sinirlenmis: -Neeee! Sen delirdin miii.....!!! -OrtaliGi görmüyor musuuuun.. ![]() -Ev darmadaGinnn...!!! Nermin?ler bendeydi bugüüünnn...!!! (vir,vir,vir,vir) -Üstelik yemek de yapmadimmm... -Zaten alisverise de çikmamistim...!!! (Car,car,car,car,car) -Geçen aksamdan kalan bulasiklari bile yikamadim henüz...(Dir,dir,dir, dir.) -Heeemm bugün muayyen günüm; sinirli ve yorgunummm.!!(Bla, bla, bla, bla...) -En sevdiGim pembe dizi "sebekler de aGlar" var bugün televizyonda; onu izlemek istiyordummm...!!!(Lak,lak,lak, lak,lak....) -Hem bu aksam Nalan'la telefonla konusma günüm; biliyorsun Çarsamba aksamlari 23.00'dan sonra %70 indirim var..." - "Biliyorum canim, biliyorum..." - "Biliyorsan arkadasini neden çaGirdin ozzzamaannnnan...!!! ![]() - "O salak, bu aralar "evlenmek istiyorum" diye tutturdu da hayatim...!"
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() :D :D :D :D :D :D
selahattin evlilik aşkı böyle öldürüyor işte 8).. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hmmm o zaman evlenenler 2 defa düşünsün :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
vir vir, dir dir, lak lak , bla bla ;) anladin sen onu :D :D :D :D :D :D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu arada ask olmez ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ne yani ya sadece bayanlar yapmıyodur vır vır vır diye de mi?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
hatta oyle diyecek olsam kadin dir diri derdim ![]() ben de cok gevezeyim ayni zamanda kahvehane koselerinde ne dedikodular donuyor iyi bilirim ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|