09-04-2010, 15:52 | #1 |
Eylül Ayı İçin Ay'ın En'leri Başlamıştır
Ağustos Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır.. En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Yazılan " Enler " için, konu ile alakalı yorum yapmak,teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinecektir
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-04-2010, 22:10 | #2 |
Arkadaşlaer bu listenin ağustos veya eylül ayı ile bir ilgisi yok. Son zamanlarda gözüme çarpanları yazacağım...
En Aktif Üye: Noktaların Efendisi, Akıncı, Hüdaverdi ( Reyiz Kadrosu ) Cihannur,unnamed, M-U-R-A-T, Mavera, son zamanlardada matilla... En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca En Ciddi Üye: Adem Etyemez ( Hocam ara ara gül yahu ) En Çok Rastladığınız Üye: Akıncı En Fanatik Üye: hipermuhafazakar En Tatlı Başbelası üye: Yok... En Geveze Üye: Oda artık yok... En Karizmatik Üye: Ay Yıldız, Deliin Nur, Nun... En Kibar Üye: Hatice ( Değişmez... ) En Komik Üye: Nun En Daimi Üye: Mavera, unnamed,Noktaların Efendisi ve Ben... En Paylaşımcı Üye: Ertuğrul Özgül... En Sinirli Üye: Geçen ayın enlerine baktım, buaraya herkes benim adımı yazmış. Aklın yolu bir (*NuSReT*) En Heyecanlı üye: Cihannur... En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca En Sakin Üye: Adem Etyemez... En iyi İmza: Hatice... En iyi Kullanıcı Adı: Herkesin adı kendine güzel... (*NuSReT*) En Efendi Üye: Ay Yıldız En Bilimsel üye: Ay Yıldız, Akıncı, HAarp En Özgürlükçü üye: Gönülden!!! En iyi Yorum yapan Üye: Ukba, M-U-R-A-T En Kendine güvenen Üye: Kendi deyimiyele Mavera Arkadaşlar aklıma gelmeyen birçok üye olduğunu biliyorum. Sanırım en listesi hazırlamak için yanlış zaman. Neyse zamanla eklerim... Konu Gönülden tarafından (09-06-2010 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
09-04-2010, 22:56 | #3 |
En Aktif Üye: Cihannur, M-U-R-A-T, Mavera, Hüdaverdi, AKıncı34, Akgurbetçi, El Emin Nusret, Matilla..
En Yardımsever Üye: Noktalarınefendisi .. En Ciddi Üye: Adem Etyemez, Ertuğrul Özgül.. En Çok Rastladığınız Üye: AKıncı34, Hüdaverdi, El Emin, unnamed, Fırat.. En Fanatik Üye: BeDeVi.. En Tatlı Başbelası üye:... En Geveze Üye: ... En Karizmatik Üye: Noktalarınefendisi.. En Kibar Üye: Akgurbetçi, Gönülden.. En Komik Üye: ... En Daimi Üye: Mavera,El Emin.. En Paylaşımcı Üye: Matilla, Hüdaverdi, akgurbetçi, ak sevda, ak kelebek, AKıncı34, El Emin, Ümit AK, Adem Etyemez.. En Sevimli Üye: Minikkelebek.. En Sinirli Üye: ... En Heyecanlı üye: BuZ_uL.. En Sabırlı Üye:Adem Etyemez.. En Sakin Üye: Akgurbetçi, NUN, Delilin Nur.. En iyi İmza: Siyah gül, Akgurbetçi.. En iyi Kullanıcı Adı: İKRA, Delilin Nur, BeDeVi.. En Efendi Üye: El Emin, Adem Etyemez, Noktalarınefendisi.. En Muhalefet üye: Fırat.. En Bilimsel üye:... En Tekrarcı üye: ... En Milliyetçi üye: ... En Özgürlükçü üye: ... En Aykırı üye: En iyi Yorum yapan Üye: Adem Etyemez, Mavera, BeDeVi, El Emin, Ukba.. En Kendine güvenen Üye: M-U-R-A-T, Mavera.. En Anlaşılamaz üye: ... En Anlaşılır üye: Adem Etyemez, Akgurbetçi.. En Yeteneğini yansıtan üye: HaZaNCİCeGİ.. Yeni sayılan bir üyenin gözlemlerinden.. (: Konu İKRA tarafından (09-04-2010 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
09-05-2010, 00:02 | #4 |
Teşekkürler Nusret ağabey
|
|
09-05-2010, 00:08 | #5 |
Ne demek kardeş
|
|
09-05-2010, 00:16 | #6 |
Teşekkürler ikra..
|
|
09-05-2010, 00:17 | #7 |
IKRA cok tesekkür ederim Allah razi olsun.
|
|
09-05-2010, 00:31 | #8 |
Muhalefet olduğuma sevindim teşekkür ederim ikra..
|
|
09-05-2010, 02:06 | #9 |
En iyi Yorum yapan Üye: M-U-R-A-T
En Aktif Üye: M-U-R-A-T En Kendine güvenen Üye: M-U-R-A-T teşekkürler İKRA ve Nusret.. |
|
09-05-2010, 02:10 | #10 | ||
Alıntı:
reyiz eksik olma... gurur duydum... Alıntı:
yalnız bir şey dikkatimi çekiyor sizin beğeni seviyeniz niye hep 1... onu bir sorsanıza yönetime... bir hatamı var... |
|||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|