AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 06-15-2009, 21:47   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Thumbs down Ezana tehdit

Muğla'nın Milas ilçesinde sabah ezanını okuduğu için tehdit edildiğini iddia eden imam, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Milas'a bağlı Gökçeler Köyü Camisi'nde görev yapan imam Süleyman Akgedik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah ezanını okuduğu için köyün eski muhtarı M.P'nin kendisini ''dövmek ve köyden atmakla'' tehdit ettiğini iddia etti.

M.P'nin 12 Haziranda yatsı ezanının ardından köy kahvesinde yanına geldiğini ve sabah ezanını okumaması için tehdit ettiğini öne süren Akgedik, şöyle konuştu:

''M.P, bana ezandan rahatsız olduğunu söyledi. Sürekli olarak tehdit ediyor. Daha önce de aynı kişi tarafından tehdit edilmiştim. Aldığım tehditler karşısında Milas Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Yaşadığım olayın birçok şahidi var.''

Milas Kaymakamı Şahin Aslan ise olayı doğrulayarak, ''Gökçeler Köyünde görevli imam arkadaş ilçe müftümüze gelerek bu konudaki şikayetini bildirmiş. Konuyu incelemesi için ilçe müftümüze talimat verdim. Ayrıca adı geçen imam savcılığa da suç duyurusunda bulunduğu için olay şu aşamada yargıya intikal etmiş. Bu sürecide takip edeceğiz'' dedi.

İmamı tehdit ettiği öne sürülen M.P. ise iddiaların asılsız olduğunu savundu.

aa

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-15-2009, 21:50   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Ezandan en çok rahatsız olan İblistir....
Acaba bu adamın iblisle akrabağalığımı var....

Ahlaksız herif Allah hidayet versin mümkün değilse Kahretsin ezanla dalga geçenlerin sonundan daha beter bir sonu olsun inşallah....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2009, 00:11   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Yahu bende 23 haziranda milasa gidecektim tam Arkadaslar adamı görürsem yola getiririm
Alt 06-16-2009, 01:49   #4
Kullanıcı Adı
Atlantis
sahiller neden kirmizi anlamaya basliyorum !
Atlantis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2009, 02:08   #5
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ahlaksız herif Allah hidayet versin mümkün değilse Kahretsin ezanla dalga geçenlerin sonundan daha beter bir sonu olsun inşallah....

Alıntı:
türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cevabını bildiğin sorular sorma kardeşim. Aşikâr değil mi?

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)