![]() |
#1 |
![]() Facebook`ta son bir kaç gündür dolaşan garip mesajın, virüs olduğu anlaşıldı. Facebook`ta ilk defa bu denli yaygın bir virüsün dolaştığını belirten kullanıcılar, virüslü mesajları kendilerinin yollamadıklarını arkadaşlarına anlatmaya çalışıyor. Oysa zaten virüs, arkadaş listesi üzerinden kendisini otomatik olarak gönderen ve çoğaltan bir yazılım içermekte... İŞTE FACEBOOK`TA GELEN VİRÜS`LÜ MESAJLARIN BAZILARININ ORTAK ÖZELLİKLERİ: Hahaha Foto : htpp//:apps.foto... Cogratulations! You are on hiddedn camwra! htp://bit.ly/eEREkc (güvenlik dolayısı ile içinden bir harf çıkarılmıştır) Bu mesajlar ve muhtemelen çok daha fazlası, kendisini çoğaltan ve otomatik olarak arkadaş defterine gelişigüzel (veya en fazla arkadaşı olanlara) giden bir karaktere sahip. Virüs`ün şimdilik kullanıcıların cihazlarına ne gibi bir zarar verdiği bilinmiyor. Kaynak: AnalizMerkezi.com http://www.analizmerkezi.com/Haber/E...BOGUSUYOR-.php
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hmm
![]() virüszede birisini tanıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben hiç bir mesajı açmıyorum komple siliyorum sadece tanıdığım bir kaç arkadaşın mesajını açarım oda nadir
![]() Zaten çok mesaj geliyor bana açmakla da uğraşılmaz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() mesaj derken sohbetten gelen yazılar kast ediliyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() özellikle harika foto bakıver diyip altına link ekliyor...
aman dikkat edelim arkadaşlar hemen kapatın... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|