10-21-2010, 12:59 | #1 |
Facebook Kapanabilir.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-21-2010, 18:19 | #2 |
yandık desene ortak
|
|
10-21-2010, 18:22 | #3 |
Biz kendi facebook'umuzu açalım..
Türkiye yapsın.. Genç nüfus çok.. Şahsen ben uğraşırım.. Facebook'un sahibi 19 yaşında unutmayalım.. |
|
10-23-2010, 01:56 | #4 |
akadaşlar paylaşmak tanışmak güzel şeyler lakin sağlıklı bir kontrol mekanizması kurulmadan güzel olmaz bakın o sitelere herkes kafasına göre iftira yalan dolan her türlü rezalet özellikle 10.18 yaş arası çocukları gençleri düşünelim lütfen marjinal radikal guruplar beyinlerini yıkıyolar çocukların küfretmesini hakaret etmesini öğretiyolar acilen butip sitelerin iyi kontrol edilmesini yada kapatılması herkesin hayrına
|
|
10-23-2010, 02:06 | #5 |
benim öyle bir sorunum yok tek sorun türkiye deki arkadaslarla irtibat eksikligi olursa olur ;)
|
|
10-23-2010, 02:29 | #6 |
Ulaaa....
Fena olur iyi goy goy yapiyorduk orda yav.... |
|
10-23-2010, 02:34 | #7 |
Kapatılması gereken çok site var ama internet dünyası bu,engellenemiyor malesef.
Kapansa hemen açılıyor.Aha siyasi partiler kapanıyor ama yine açılıyor Kapatmak çözüm değil,bazı sitelere arşı keşke çözüm olabilseydi. |
|
10-23-2010, 03:35 | #8 |
Bizim Tùrk Milleti pek yasak tanimiyor ki bi yolunu bulur yine girer istedigi siteye YouTube gibi...Sonra bunun alternatif paylasim siteleri var Twitter gibi...Baksaniza nerde gereksiz seyler listesi varsa bizim Tùrkler orda ilk siralardayiz malesef...
Interneti dogru kullanmak faydali sekilde kullanmaktir ,Facebook veya her hangi bir sosyal paylasim sitesi olsun,siz Yarar/Zarar orantisini ôlcemediginiz zaman sadece cocuklar için degil yetiskinler icin de tehlike arz eder ama Kapatmak/Yasaklamak cözùm degil bence. Face kapatirlarsa onca ciftlikler hayvanlar,baglar bahceler telef mi olacak ki Milletin haril haril her gùn ugrastigi emekler bosa mi cikacak Oyunlardan'da hic bahsetmiyorum ! |
|
10-23-2010, 15:23 | #9 |
iyi olur hiç sevmedim bu face yi
|
|
10-23-2010, 18:44 | #10 |
Facebookun kişisel gelişime büyük darbe vurduğu yadsınılamaz bir gerçek..Nerede ders yapması kitap okuması eğitimine zaman ayırması gereken birey varsa facebook denen hengamede kendisini kaybetmiş durumda.Bilinçli kullanılmadığı kanaatindeyim.Olmayışıda kişi için büyük kayıp değil bana göre fakat kapanırsa Türkiye'nin prestiji adına çokta iyi bir yaptırım olduğu söylenemez..
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|