10-11-2010, 03:06 | #1 |
Facebook Üyelik Nasıl Silinir ? Resimli Anlatim
Facebook Üyelik Nasıl Silinir ?
Önce siteye mail adresimiz ve şifremiz ile giriş yapıyoruz. Ardından, sağ üst köşede ki Ayarlar seçeneğine tıklıyoruz. Aşağıya doğru açılan pencerede, Hesap Ayarları sekmesinin üzerine girip tıklıyoruz. Karşımıza gelen sayfanın en altında Hesabı Dondur yazısını görüceksiniz. Hemen karşısında ki dondur yazısına tıklıyoruz. Hesabımızı durdurmak istediğimize emin olup olmadığımızı soran bir sayfaya yönlendirileceğiz. Bu kısımda dikkat etmemiz gereken, Neden hesabınızı durduruyorsunuz ? sorusunu mutlaka cevaplamamız gerektiğidir. Hem hesabımızı durdurup, hemde mail almak istemiyorsak aşağıdaki Bundan sonra Facebook'tan gelen e-postaların alımını durdur. sekmesini işaretliyoruz ve hesabımı dondur butonuna tıklıyoruz. NOT : Hesabınızı dondurma işlemi hemen gerçekleşmediyse, lütfen biraz bekleyin. Bazen Facebook server sunucularında veri tabanı güncellenirken bir kaç dakika beklememiz gerekebiliyor. ALINTI
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-11-2010, 03:13 | #2 |
bu silme değil ki dondurma...
sildirmek istiyorsanız gidin kılıçdaroğlu sayfasına biraz muhaliflik yapın 10 dk. içinde hesabınız komple silinir... |
|
10-11-2010, 03:14 | #3 |
evet..
bana o oldu mesela.. istesenizde açamıyorsunuz bir daha(: |
|
10-11-2010, 03:18 | #4 | |
Alıntı:
Başka bir arkadaşa oldu ona da aynı taktiği uyguladık onun hesabı da açıldı... Ama bak bu güzel fikir hesabını komple yok etmek istiyorsan kendini şikayet ettir |
||
10-11-2010, 03:23 | #5 |
kardeşim gönderdiğin mesajın kopyasi varsa onu gönderirmisin?
|
|
10-11-2010, 13:18 | #6 | |
Alıntı:
bu almanca ama siz acinca belki türkcei cikar gercekten silmek istediginizi soruyor 'abesenden' gönder demek oluyor sonra sifrenizi isteyecektir muhtemelen kendim de yapmistim bunu ama uzun zaman oluyor sonrada gercekten siliniyor iste ama 15 gün gibi bi süre yanlis hatirlamiyosam giris yapmamalisiniz yaptiginiz taktirde tekrar aktiflesiyor profiliniz LINK : https://ssl.facebook.com/help/contac...delete_account |
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
facebook hesap dondur |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|