AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-06-2010, 15:45   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Facebook'ta il Başkanı ve İlçe Başkanı referandum kavgası

MHP Kocaeli İl Başkanı Ruhi Çavdar ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Nedim Arsal'ın kavgası, dünyaca ünlü paylaşım sitesi Facebook'a sıçradı.
Facebook'ta referandum kavgası
Arsal'ın, göreve başladığı günden bu yana sürekli birbirlerine laf atan ikili, atışmalarına yeni bir boyut kazandırdı.

Nedim Arsal'ın 'Gerçek ülkücüler ve dürüst solcular referandumda evet diyecek' açıklamalarına çok sinirlenen Çavdar, Facebook'taki profil sayfasında bir ileti yazarak ülkücü ve solcu arkadaşlarını göreve çağırdı. Arsal'a gerekli cevabı internetteki arkadaşlarının vermesini isteyen Çavdar, AK Parti ilçe başkanının cep numarasını iletisinde yazarak herkesin Arsal'ı aramasını istedi. Bunun üzerine Arsal'ın telefonu kilitlendi. Nedim Arsal'ın ilk olarak konuyu anlamadığı, fakat gelen telefonların ardından bir süre cep telefonunu kapadığı iddia edildi.

Öte yandan Çavdar, "Arsal'ın yaptığı bu açıklama ülkücüleri oldukça tahrik etti. Muhataplara cevap veremedikleri için yarın sokakta farklı cevap verebilirler. Ben bunu ona hatırlatmak istedim. Arsal'ın açıklamaları karşısında partili arkadaşlarımızı zor tuttuk. Bundan sonraki açıklamalarına dikkat etsin." dedi.

CİHAN

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-06-2010, 15:47   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Komedi...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2010, 15:57   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Günümüz siyaseti sınır tanımıyor...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2010, 14:00   #4
Kullanıcı Adı
akobalı-akkurt
BU ZATI ÇOK AZ MUHTEREMİN TELEFONU VE MAİL ADRESLERİ LÜTFEN...

AYRICA AŞŞAĞIDAKİ MESAJ BU ZAT İÇİN HAZIRLANMIŞDIR LÜTFEN YOLLAYALIM...

ADAM OL ADAM...
GERÇEK ÜLKÜCÜ OL ...
EVET DİYECEKSİN YADA AJAN PROVAKATÖRLERDEN OLACAKSIN...

Dilinimi yuttun Bahçeli
haçlı onbaşısı bahçeli ileride kuracağı kaos hükümeti ortağı olarak düşündüğü ( aç tavuk ,darı ambarı meselesi ) chp. öcalana af diyor...
vuvuzela denen aleti hangi uzvu ile çalacağını dahi şaşırabilecek arap kırması niye yine bir yerlerini yırtmıyor...
mhp takiye içindedir..
mhp bahçeli ve dalkavuklarınca istila edilmişdir...
gerçek ülkücüler ne olduğunu kavradığı an vay o bahçeli ve şak şakçılarının haline...

Devlet bahçeli kimdir…
1 – bu zatı çok az muhterem asil ve kutsal milleti ve seçtiği partiye haçlı benzetmesi yapan yalancı ama ,alçaklığı namusU ,şerefi ,eşcinselliği tartışılır bir siyaset ucubesidir…
2 – gerçek ülkücü düşmanıdır…
3 – orak çekici bir yerlerine saklamış Maocu Marksist leninsit ajan provakatör olması ihtimaldir…
4 – üç hilalli maskesi ile maskeli beşlerin siyaset hırsızı arsızı olması yüksek ihtimaldir …
5 – Türklüğü ve erkekliği tartışmalı adam yerine konan zavallıdır…
6 – başbuğ türkeşin ocağına incir ağacı dikendir…
7 – başbuğun oğlu Tuğrul türkeşi kömürcülere ham ettiren; sapık gösterten dir…
8 – baş örtüsü meselesinde ak partiyi MARKSİST LENİNİST AYM. ÜYELERİ İLE tuzağa düşüren , kapatma davasındada süt dökmüş sırtlana dönen DİR …
9 – bibip partisini mossada yem yapan kendiside nataşaları bacı yapıp putinin altına yattığı sanılanlardandır…
10 – E:T:Ö: eşcinseller terör örgütü sevk ve idarede kapalı kapılar ardında yönettiği sanılan dır…
11 – GENEL BAŞKANLIĞA TEKRAR ADAY OLMAYACIĞINI BELİRTEREK TEKRAR GESTEPO VARİ ADAY OLUP TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAYANDIR…
12 - salamon demirelle bülent ecevitle şeytan üçgeni kurup 3 kişilik çamuriyetlerine necdetide çamurbaşkanı seçip tüm kurumlarımızıda işgal edendir...
13 - bu günlerde yaşanan yargı ucubeliklerinin ve terör olaylarının sebebi ortağıdır...
Vs. asil ve kutsal milletim vs.

14 - başbuğa yurt dışında adına hesap açıp para yatıran ve genel başkanlık seçiminde türkeşe bu çeklabazla dolaylı iftira atandır...
Militanlığını dahi yaptığım bu partide şu an bu yönetimde olupda asil ve kutsal milletin zararına tek kelime edenin tek icraat yapanın iftira edenin kalleş kaNcık hainin yanında olanın ajan provakatörlük yapanın …

.
akobalı-akkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2010, 14:09   #5
Kullanıcı Adı
akobalı-akkurt
akobalı-akkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)