![]() |
#1 |
![]() Son yıllara Damgasını vuran oline platform Facebookûn Din ve İnaç Bölümünde Müslüman seçtiğiniz Zaman ilginç Ayrıntılar çıkıyor... Ben Anlamış değilim..
yarım Akılları ile yarım bilgileri ile bizim Dinimizi kendi Dinleri ile Kendi Mezheplerini Bizim Sahih Hasen Meseplerimiz ile karıştırdılar... amaçları Ne Sizce Bunların.... İşte O resimler İnceleyin.... TIKLA VE GÖR Bu şıklar beni Şok Etti... Sizce...
![]() Konu islam tarafından (02-05-2009 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bunun bu hale getirilmesine ortaklık edenler utansın..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ayrıca Garip olanı Hadi Şii ile Bölmeye Çalıştılar... Sunni İle Bölmeye ÇalıştılarDa
Ayrıca Müslüman koymanın alemi Ne... Bide Sufi derken ? Sufi tasavvufla uğraşan kişilere denir.bu kişiler kendini hakikate adamış kişilerdir.. Ayrı bir Kalıp ve mezhep değillerdir.. İslam yolundan (Tarikat)'a yüreyenler dir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Müslüman
Müslüman-Sufi Müslüman-Sünni Müslüman-Şii Bu gerçekten İslam'ı bölme, müslümanları ayrıştırma çabasıdır. İyi tespit etmişsin islam sağolasın.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Valla facebookun bu aralar (hele de İsrail saldırılarından sonra) dala verelerine bir çok kez şahit oluyorum..
Bizzat bende böyle tuhaf bi uygulamaya tabii tutuldum yani amaçlarını hala anlayabilmiş değilim... Yakında gerçek yüzlerini gösteren daha doğrusu belgeleyen bir 'bomba' beklemiyor değilim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
İnşallah amaçlarıda kendileri gibi Hüsrana uğrayacaktır... Rabbimin izni ile... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() iyi tesbitmiş kardeşim...
sağolasın.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Amaçları Yüz Yıllardır Müslümanların İçinde İç karışıklık Yaratmaktadır..Ama bizler Kimseye kin ve Nefret duymayız,İnsanlar veya Dinler arasında bölücülük yapmayız..İslam'ı karıştırmaya çalışanlar Mutlak birgün ALLAH ın gazabına görüceklerdir..
Cenâb-ı Hak Kur'ân-ı Kerim'de, “Hepiniz Allah'ın ipine sımsıkı sarılınız ve ayrılmayınız.” buyurmakla, bütün Müslümanların Kur'an etrafında toplanmasını emretmektedir. Selam ve Dua İle.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() Bu sistemin işleyişini bilmeden yazmış, adamları idam etmişsiniz. Bu sistemi ilk olarak çıkaran google'dır. Daha sonra Youtube, MSN, yahoo gibi büyük sitelerde uygulamaya koymuştur. Sistem en çok kullanılan kelimeleri kullanım kolaylığı açısından öneri şeklinde sunar. Bunu yazacak kişi ise tuşlara basmadan seçmiş olur. Buyrun bir örnek: ![]() Google (ranh) ın arama çubuğuna film yazınca en çok aratılan kelimeleri "öneri" olarak size sunuyor. Buda aynı mantık ile en çok yazılan dinleri sıralıyor. Bölünme var. Evet burada mutabıkız. Ancak bölünmeyi onlar değil, biz kendi içimizde yapmışız! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|