AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-15-2011, 16:53   #1
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart :) Faceden Döküntüler..:)
Tsubasa bile gelse. "2 gollüğüne kaleye geç Lan " diyebilecek kapasitededir Türk genci.

Eli kaşınır para gelcek , ayağı kaşınır yola çıkcam , saçı kaşınır loto toto vurcak , diyen insan. Bi git yıkan ya...

..Doktor neyin var çocuğum diye sorduğunda söyleme yavrum bırak kendi bulsun işi ne diyen teyze gözümsün hatta canımsın.

Filmin kahramanı kanlar icinde yere yığılrken "ne ağlıyorsunuz o kan değil ki, ketçap" diye kızan adama "Türk aile babası" denir

Filmlerde biri "planımız şu" dediğinde niye hemen müzik giriyo lan ? Sanki duysak gidip anlatıcaz . Merak ediyoruz.

Eurovision'dan elendiğimizi Nihat Doğan'a nasıl anlatıcaz adam memleketi bize emanet etti gitti sonuçta.

Facebook'da bana oyun istekleri gönderen çocuğu, lunaparkta gördüm. Gondolun tepesinden bana "Farmville" isteğimi kabul et dedi

El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-15-2011, 16:56   #2
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar
..Doktor neyin var çocuğum diye sorduğunda söyleme yavrum bırak kendi bulsun işi ne diyen teyze gözümsün hatta canımsın.

İşte benim ananem
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2011, 16:57   #3
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tuttum bunu süpermiş teyze çok haklı !
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2011, 17:00   #4
Kullanıcı Adı
ALmi´
Filmin kahramanı kanlar icinde yere yığılrken "ne ağlıyorsunuz o kan değil ki, ketçap" diye kızan adama "Türk aile babası" denir

Filmlerde biri "planımız şu" dediğinde niye hemen müzik giriyo lan ? Sanki duysak gidip anlatıcaz . Merak ediyoruz.

ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2011, 17:25   #5
Kullanıcı Adı
El Emin
KIZLAR: +Elbisem nasıl olmuş? -Yakışmamış.+Ay hemen değiştiriyorum.ERKEKLER: +Nasıl oldu lan? -Yok olmamış.+Sen ne anlarsın mall xD

Numarasını Face'ye koyan ve 2 qün sonRa "TeleFonuma sapık dadandı :/" Diyen kız! Sendeki ßeyni Kuş'a Taksak Ters Uçar.

Çinli veya japon olsam, ne kadar banka var hepsini patlatırdım. Yemişim kamera kayıtlarını. Hayatta teşhis edip yakalayamazlar.

Durumuna harvey nicholasta alışverişte yazan kız,Salı pazarında pazarlık yaparken yakalanınca gözyaşlarını tutamadı.

Öğretmenimi ekleyip durumuma gülücük koydum.Gülünecek bir şey varsa söyle hep beraber gülelim yazmış. Tutmayın atıcam kendimi.

Dolapta kalmış son çikolata gizlice yendiği zaman evdeki bireylerin uyguladığı sorgulama tekniği,özel ajanlarda bile yoktur.

Anneler gününde Annesine terlik alanı anlamıyorum! İnsan düşmana kendi eliyle cephanelik verir mi lan.!( Buna fena güldüm...)

Küçükken ayakkabıma basıp hayırlı olsun diyen çocuk ferrari almış.Bende camını çerçevesini kırıp hayırlı olsun dedim.
Alt 05-15-2011, 17:42   #6
Kullanıcı Adı
ZÜMRA
Alıntı:
Dolapta kalmış son çikolata gizlice yendiği zaman evdeki bireylerin uyguladığı sorgulama tekniği,özel ajanlarda bile yoktur.

bunu genelde ben uygularım suçlu zaten bellidir tek kardeşe sahip olunca..
ZÜMRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2011, 17:54   #7
Kullanıcı Adı
serdary
Alıntı:
KIZLAR: +Elbisem nasıl olmuş? -Yakışmamış.+Ay hemen değiştiriyorum.ERKEKLER: +Nasıl oldu lan? -Yok olmamış.+Sen ne anlarsın mall xD

Numarasını Face'ye koyan ve 2 qün sonRa "TeleFonuma sapık dadandı :/" Diyen kız! Sendeki ßeyni Kuş'a Taksak Ters Uçar.

Durumuna harvey nicholasta alışverişte yazan kız,Salı pazarında pazarlık yaparken yakalanınca gözyaşlarını tutamadı.

Öğretmenimi ekleyip durumuma gülücük koydum.Gülünecek bir şey varsa söyle hep beraber gülelim yazmış. Tutmayın atıcam kendimi.

Son posta daha bi güzeldi Muhammed Teşekkürler
Alt 05-15-2011, 18:02   #8
Kullanıcı Adı
El Emin
Hepsi çok fenada şu çok hoştu;
"Anneler gününde Annesine terlik alanı anlamıyorum! İnsan düşmana kendi eliyle cephanelik verir mi lan.!"

Benim mama 100 metre öteden terliği fırlatsa bile on ikiden vuruyor :D
Birde kalkıp ona terlik mi alacağım... Belki alırım ama oda peluş terlik olur değince acıtmasın diye..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)