![]() |
#1 |
![]() Tsubasa bile gelse. "2 gollüğüne kaleye geç Lan " diyebilecek kapasitededir Türk genci.
*** Eli kaşınır para gelcek , ayağı kaşınır yola çıkcam , saçı kaşınır loto toto vurcak , diyen insan. Bi git yıkan ya... *** ..Doktor neyin var çocuğum diye sorduğunda söyleme yavrum bırak kendi bulsun işi ne diyen teyze gözümsün hatta canımsın. *** Filmin kahramanı kanlar icinde yere yığılrken "ne ağlıyorsunuz o kan değil ki, ketçap" diye kızan adama "Türk aile babası" denir *** Filmlerde biri "planımız şu" dediğinde niye hemen müzik giriyo lan ? Sanki duysak gidip anlatıcaz . Merak ediyoruz. *** Eurovision'dan elendiğimizi Nihat Doğan'a nasıl anlatıcaz adam memleketi bize emanet etti gitti sonuçta. *** Facebook'da bana oyun istekleri gönderen çocuğu, lunaparkta gördüm. Gondolun tepesinden bana "Farmville" isteğimi kabul et dedi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ..Doktor neyin var çocuğum diye sorduğunda söyleme yavrum bırak kendi bulsun işi ne diyen teyze gözümsün hatta canımsın.
İşte benim ananem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Filmin kahramanı kanlar icinde yere yığılrken "ne ağlıyorsunuz o kan değil ki, ketçap" diye kızan adama "Türk aile babası" denir
*** Filmlerde biri "planımız şu" dediğinde niye hemen müzik giriyo lan ? Sanki duysak gidip anlatıcaz . Merak ediyoruz. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() KIZLAR: +Elbisem nasıl olmuş? -Yakışmamış.+Ay hemen değiştiriyorum.ERKEKLER: +Nasıl oldu lan? -Yok olmamış.+Sen ne anlarsın mall xD
*** Numarasını Face'ye koyan ve 2 qün sonRa "TeleFonuma sapık dadandı :/" Diyen kız! Sendeki ßeyni Kuş'a Taksak Ters Uçar. *** Çinli veya japon olsam, ne kadar banka var hepsini patlatırdım. Yemişim kamera kayıtlarını. Hayatta teşhis edip yakalayamazlar. *** Durumuna harvey nicholasta alışverişte yazan kız,Salı pazarında pazarlık yaparken yakalanınca gözyaşlarını tutamadı. *** Öğretmenimi ekleyip durumuma gülücük koydum.Gülünecek bir şey varsa söyle hep beraber gülelim yazmış. Tutmayın atıcam kendimi. *** Dolapta kalmış son çikolata gizlice yendiği zaman evdeki bireylerin uyguladığı sorgulama tekniği,özel ajanlarda bile yoktur. *** Anneler gününde Annesine terlik alanı anlamıyorum! İnsan düşmana kendi eliyle cephanelik verir mi lan.!( Buna fena güldüm... ![]() Küçükken ayakkabıma basıp hayırlı olsun diyen çocuk ferrari almış.Bende camını çerçevesini kırıp hayırlı olsun dedim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() "Anneler gününde Annesine terlik alanı anlamıyorum! İnsan düşmana kendi eliyle cephanelik verir mi lan.!" ![]() Birde kalkıp ona terlik mi alacağım... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|