AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 04-01-2009, 13:43   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Fakıbaba Bağımsız kazandı, Saadet'e geçiyor
Bağımsız kazandı, Saadet'e geçiyor
Diğer SİYASET haberlerini okumak için tıklayınız...

AK Parti yeniden aday göstermeyince istifa edip Saadet'e geçen daha sonra Bağımsız olarak seçimlere giren Fakıbaba açık ara kazandı ve yarın sabah...30 Mart 2009 00:05

AK Parti'den istifa ederek bağımsız olarak adaylığını koyan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, seçimleri yeniden kazanmasını bildi. Kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 43,94 oy alan bağımsız aday Fakıbaba, 2004'de AK Parti adayı iken aldığı oyun 2,5 puan üstüne çıkmış oldu.

AK Parti'den istifa ettikten hemen sonra törenle Saadet Partisi'ne geçen ve daha sonra AK Parti'de tamayyüş yoklamasına girdiği için başka bir partiden aday olamayacağını anlayan Şanlıurfa adayı Fakıbaba bağımsız girdiği seçimlerden zaferle çıktı.

Sandıkların yüzde 98.8'inin açıldığı Şanlırfa'da, Fakıbaba oyların yüzde 43,94'ünü alırken, AK Parti adayı 39,38'ini aldı.

Seçim zaferi büyük bir oranlar kesinleşen Ahmet Eşref Fakıbaba yaptığı açıklamada yarın sabah yapılacak bir törenle Saadet Partisi'ne katılacağını açıkladı.

Ahmet Eşref Fakıbaba AK Parti saflarından girdiği 2004 yerel seçimlerinde ise 41,39'lük oyla seçilmişti.

(Haber 7)

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-01-2009, 13:48   #2
Kullanıcı Adı
Müntesip
Şimdiye kadar Başbakanın özel desteğini alarak gerçekten hizmet eden bir şahıstı, o hizmetleri yapmasındaki en büyük desteği Başbakandan aldı keşke biraz vefalı olsaydı da şahıslara takılmadan davasına hizmet etseydi ! İyi bir insan sonuçta ülkeye faydası olacagını düşünüyorum ! Hayırlısı olsun .
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-01-2009, 14:02   #3
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
Müntesip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdiye kadar Başbakanın özel desteğini alarak gerçekten hizmet eden bir şahıstı, o hizmetleri yapmasındaki en büyük desteği Başbakandan aldı keşke biraz vefalı olsaydı da şahıslara takılmadan davasına hizmet etseydi ! İyi bir insan sonuçta ülkeye faydası olacagını düşünüyorum ! Hayırlısı olsun .
Pardon ama ne gibi bir vefa bekliyorsunuz?

Kendisi aile dostumdur. Bizzat başbakan tarafından AKP'den aday gösterilmedi. Bunun için Ankara - İstanbul - Urfa arasında mekik dokudu.

Saadet Partisi'nden aday gösterildi başlangıçta. Lakin AKP'nin itirazı sonucu SP'den adaylığı engellendi ve bağımsız girmek zorunda kaldı. SP'de urfadan aday çıkarmayarak Fakıbaba'yı destekledi.

Şöyle bir genel tabloya bakın. Onlarca yanlış aday var kazanamayan. Ancak eski AKP'lilerden kaçı bağımsız girdiği seçimde oyunu geçen seçime göre arttırmış? Burada Fakıbaba'nın büyük bir kişisel başarısı söz konusu.

Ne bekliyorduk daha? Adamı hem AKP'den aday göstermedik. Hem SP'den aday olmasını engelledik. Üstüne birde "Urfa'da ceketimizi çıkartsak başkan seçtiririz" dedik. Seçimlerden önce yapmadığımızı bırakmadık!

Napacaktı adam? Gelip AKP'ye geçmesini beklemiyorduk heralde!

Biraz mantık çerçevesinde yazın yazacaksanız!

Bilmiyorsanız araştırın öğrenin. Öğrenmiyorsanız sorun. Sormuyorsanız susun, hiç yazmayın!

Vefaymış!

Yemişim vefanızı! Biz çok vefalı davrandık ya. Ondan bekliyoruz!
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-01-2009, 14:08   #4
Kullanıcı Adı
sevdesu
müntesip arkadaşımız kendi fikrini sunmuş bende onun fikrine katılıtyorum. kimse kimseyi düşüncesinden dolayı yargılayamaz
sevdesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-01-2009, 14:09   #5
Kullanıcı Adı
Müntesip
Benim mantık cerceve mi siz belirleyemezsiniz bu bir ! İkincisi Urfa belediye olarak işçilerinin maaşını ödeyemez hale geldiğinde Başbakan sahip çıktı urfa ya ! Aktarılan paralara bir bakın isterseniz ! Ben Fakıbaba suçludur demek istemiyorum ! Ama Başbakanın özel desteğpi karşılıksız kalmamlıydı . En büyük suç vekillerin rant saglayamadıkları için Fakıbaba'nın önünü kesmeleri oldu !
Ben Turgut Altınok Tavrı beklerdim sadece !
Alt 04-01-2009, 14:11   #6
Kullanıcı Adı
Müntesip
Ayrıca bilgi konusuna hiç girmeyelim !
Antiparantez Ceket konusu da demagoji malzemesi oldu
Alt 04-01-2009, 14:14   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Sevgili arkadaşlar Fakıbaba kendisine bir yol çizmiş ve bu yolda gördüğünüz gibi emin adımlarla yürümektedir.Başbakanla özel bir durumu olduğunu düşünüyorum,aksi taktirde başbakan bile bile kimseyi harcamaz.Hele ki halka rağmen hiçbir işe imza atmaz.Fakıbaba'nın Sp'ye geçecek olması açıkçası şık bir durum..Yani olan oldu artık,önümüze bakmamız gerek.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-01-2009, 14:17   #8
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Alıntı:
Katil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pardon ama ne gibi bir vefa bekliyorsunuz?

Kendisi aile dostumdur. Bizzat başbakan tarafından AKP'den aday gösterilmedi. Bunun için Ankara - İstanbul - Urfa arasında mekik dokudu.

Saadet Partisi'nden aday gösterildi başlangıçta. Lakin AKP'nin itirazı sonucu SP'den adaylığı engellendi ve bağımsız girmek zorunda kaldı. SP'de urfadan aday çıkarmayarak Fakıbaba'yı destekledi.

Şöyle bir genel tabloya bakın. Onlarca yanlış aday var kazanamayan. Ancak eski AKP'lilerden kaçı bağımsız girdiği seçimde oyunu geçen seçime göre arttırmış? Burada Fakıbaba'nın büyük bir kişisel başarısı söz konusu.

Ne bekliyorduk daha? Adamı hem AKP'den aday göstermedik. Hem SP'den aday olmasını engelledik. Üstüne birde "Urfa'da ceketimizi çıkartsak başkan seçtiririz" dedik. Seçimlerden önce yapmadığımızı bırakmadık!

Napacaktı adam? Gelip AKP'ye geçmesini beklemiyorduk heralde!

Biraz mantık çerçevesinde yazın yazacaksanız!

Bilmiyorsanız araştırın öğrenin. Öğrenmiyorsanız sorun. Sormuyorsanız susun, hiç yazmayın!

Vefaymış!

Yemişim vefanızı! Biz çok vefalı davrandık ya. Ondan bekliyoruz!
Aile dostu olman objketif bakmanı engelliyor.
İyi niyetli yoruma, yukarıda ki yorumu uygun görüyorsan söylenecek bir şey yok.
Başkalarında mantık aramana hiç gerek yok..
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-01-2009, 14:27   #9
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Başbakan partisine davasına ters olmayan kimseye yapmaz bunu..Vardır bir bildiği ve yapmıştır.. Bile ile partisine oy kaybettirmez.. Görmüştür bir terslik yapmıştır gerekeni.. Başbakana sonsuz güvendiğimiz için en yakınımızı dahi çıkarsa ses etmeyiz vardır bir bildiği.. Abdulkadir Aksu misal..Oda bizim yakınımız..İçişleri bakanlığından çıkartıldığı için duygusal davranıpta başbakanı suçlamadık.. Vardır bir bildiği dedik..

Bundada vardır bir bildiği ki yapmıştır gerekeni.. Arkasındayız..!!

antiparantez() bazılarıda bunun saadetin başarısı olduğunu savunuyor.. Güldürmesinler beni.. (: Fırsat düşkünü fırsatçılar..

Alt 04-01-2009, 14:36   #10
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
Müntesip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim mantık cerceve mi siz belirleyemezsiniz bu bir ! İkincisi Urfa belediye olarak işçilerinin maaşını ödeyemez hale geldiğinde Başbakan sahip çıktı urfa ya ! Aktarılan paralara bir bakın isterseniz ! Ben Fakıbaba suçludur demek istemiyorum ! Ama Başbakanın özel desteğpi karşılıksız kalmamlıydı . En büyük suç vekillerin rant saglayamadıkları için Fakıbaba'nın önünü kesmeleri oldu !
Ben Turgut Altınok Tavrı beklerdim sadece !
Alın işte. Çıkmış işkembe-i kübradan kelimeler!

1-Sizin mantık çerçevenizi belirleyen yok! O mesajdan bu yorumu çıkarıyorsanız harbiden mantığınız dar kalıplarda tıkılı kalmış demektir!

2-Başbakan destek vermişmiş. Başbakan yapmayacaktıda babammı yapacaktı? Başbakanın vazifesidir o! Vermek zorunda! Bunu kullanmak acizlikten ötesi değildir! Kullanacak hiçmi birşeyiniz kalmadıda edilen hizmetleri göze sokar oldunuz!

Ayıptır ayıp! Bir nebze utanma arlanma olsa bunları dile getirmekten sakınırsınız!

Ayrıca başbakan vermişse Fakıbaba'nın ela gözüne değil, kendi belediye başkanının urfa halkına hizmet etmesi için vermiştir! Utanın be utanın!

3-Fakıbaba zaten AKP'den aday olmak için Ankara-İstanbul-Urfa arası mekik dokudu dedim! Gidin bir daha okuyunki göresiniz! Bu karşılıksız bırakmakmıdır?

Aday gösterilmesine engel olan beş milletvekilinin lafına kanan başbakandır. Fakıbaba ise aday olmak ve konuşmak için defalarca Ankara'ya gitti geldi!

Daha ne yapacaktı! Hem partimizden aday göstermedik. Hem farklı partiden aday olmasını engelledik. Üstüne tahrik edici onlarca açıklama yaptık! Cephe aldık ona karşı! Yapmadığımız vefasızlık kalmadı!

Daha ne vefa bekliyorsunuz ondan!

Beygir gözlükleri olmadan bir daha bakın bakalım! Kim vefasızlık yapmış kim yapmamış!

Hele siz şunu deyin bana. Napacaktı adam daha? Ne vefa bekliyordunuz? Bunca edilene rağmen gelip el etek öpmesimi gerekiyordu!

Ceket lafzı demogoji konusu olur elbet! Kullanma olmasın! Siz burada adamın SP'ye geçmesini hazmedemezken o kişinin ve urfa halkının bu cümleyi hazmetmesini nasıl beklersiniz!

Ne demektir ceketimizi çıkarsak başkan seçtiririz! Seçmenin vicdanına hiç saygı duyulmadığını göstermiyorda neyi gösteriyor! saygısızlık değilde nedir bu lafızlar! Utanmadan birde bunu savunmaya kalkmayın şimdi!

Yapılan hataların ceremesidir şuan çekilen!

Günahı kendimizde arayacağımıza adamın bir partiye geçmesine takılır olmuşuz! Yalnız bırakmasaydınızda geçmeseydi paşam!

Sonumuz pek hayr değilya. Hadi hayırlısı diyelim!
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
akp, fakıbaba, sp

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)