![]() |
#1 |
![]() ![]() Başkent’in göbeğinde Ankara Üniversitesi’nde, bölücü terör örgütü yandaşı üç-beş öğrenci fakülte binası duvarına kocaman teröristbaşı Öcalan posteri astı… Yönetim seyretti… Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nde, PKK yandaşı bir grup tarafından teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafları asıldı. Bölücü yandaşlarının bu eylemine öğrenciler sert tepki gösterdi, olaylar çıktı. Polis olaylara müdahale etti. Fakülte yönetimi sınav tarihlerini erteleyerek, eğitime 7 Aralık'a kadar ara verdi. Terör örgütü ve elebaşı lehine slogan atan grubun içinde AÜ öğrencisi olmayanların da olduğu tespit edildi. YÖNETİM ZAAFİYETİ Mİ? Bir grup terör örgütü yandaşının kampus içinde bu derece küstahlaşabilmesi “üniversite ve fakültede yönetim zafiyeti mi var” sorusunu akla getirdi. AÜ'nün Rektörlük koltuğunda Prof. Dr. Erkan İbiş oturuyor. Prof. İbiş bu göreve geçtiğimiz Temmuz ayında atanmıştı. Skandal olayın yaşandığı Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nin Dekanı ise Prof. Dr. Rahmi Er. ![]() DAHA ÖNCE DE AÇLIK GREVİNE DEVTEK EYLEMİ YAPILMIŞTI Ankara Üniversitesi'nde bir grup öğrenci Ekim ayı içinde de, PKK'lı mahkumların cezaevlerinde yaptıkları sözde açlık grevlerine destek olmak amacıyla Cebeci Kampüsü'nde 12 saatlik açlık grevi gerçekleştirmişti. Gruba BDP Muş Milletvekili Demir Çelik ile Tutuklu Hükümlü Aileleri Hukuk Dayanışma Dernekleri Federasyonu Ankara Temsilcisi Mehmet Baytekin de destek vermiş, AÜ Yönetimi eylemi seyretmişti. Habervaktim.com ÖZEL
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() nedense ankarada oluşu hiç şaşırtmadı
|
|
![]() |