AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-15-2010, 19:05   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Fatih Erbakan'dan yalanlama

Fatih Erbakan, Kurtulmuş'la ilgili sözlerinin bir kısmını yalanlayarak "Numan Bey gidecek" demedim' dedi.

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi'nde yaşanan gerilim ve tasfiye iddialarına NTV canlı yayınında açıklık getirdi.

Bugün Akşam gazetesinde manşetten verilen haberde söz konusu olan "Numan Bey gidecek" sözlerinin kendisine ait olmadığını söyleyen Erbakan, "Numan Bey gidecek demedim. Buna karar verecek ben değilim. Bu takdir parti ve organlarınındır. Akşam gazetesinde çıkan haberde söz konusu cümleler bana ait değil. bBabamdan beslendi de demedim, böyle sözlerim olmadı" dedi.

Olağanüstü kongre sürecinin başlatıldığını belirten Erbakan, Saadet Partisi'nde yaşanan olaylar için de şöyle konuştu:

Erbakan tasfiye edilmez. Buna kimsenin gücü yetmez. Erbakan demek Milli Görüş demek. Delegelerden imza toplanıyor, yakında olağan üstü kongreye gideceğiz. Muhterem babama itaatsizlik yapılmıştır. Geçmişte de AKP de aynı hataya düşmüştür. Geldikleri noktada ne halde olduklarını görüyoruz.

Dünya Bülteni / Haber Merkezi

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-15-2010, 19:09   #2
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Muhterem babama itaatsizlik yapılmıştır. Geçmişte de AKP de aynı hataya düşmüştür. Geldikleri noktada ne halde olduklarını görüyoruz.

Bizim halimizemi itafen söylendi bu söz anlamadım eğer öyle ise ne var halimizde bilmiyorum bilen varsa açıklarmı.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2010, 19:12   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Daha ne olacak ki..... Ülkede iktidara geldik yetmedi Dünyada söz sahibi olduk oda yetmedi şımarık çocuk israili şamaroğlanı yaptık... eğer bunlar kötüyse Allah daha beter eylesin....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2010, 19:14   #4
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muhterem babama itaatsizlik yapılmıştır. Geçmişte de AKP de aynı hataya düşmüştür. Geldikleri noktada ne halde olduklarını görüyoruz.

Bizim halimizemi itafen söylendi bu söz anlamadım eğer öyle ise ne var halimizde bilmiyorum bilen varsa açıklarmı.
İktidardayız...
Darbeleri önleyebiliyoruz...
Yeni Anayasa paketi milletin önüne sunarak darbecilere darbe yapıyoruz...
Şimdilik bu kadar yeter mi abi yoksa icraatleri de sıralayayım mı?
Geldiğimiz noktayı ve halimizi herkes görüyor...
Doğru bir söz demiş herkes görüyor..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)