07-16-2008, 12:23 | #1 |
Favori biziz..
Ümit Karan: Favori yine biziz Galatasaray’ın golcü oyuncusu Ümit Karan, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışında ezeli rakiplere şans tanımadı... Favori yine biziz’ Galatasaray’ın golcü oyuncusu Ümit Karan, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışında ezeli rakiplere şans tanımadı, “Yaptıkları transferler kendilerini ilgilendirir. Favori yine biziz. Yeni sezonda aynı amatör mücadele ruhuyla hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız” dedi Cim-Bom’un yıldız oyuncusu Ümit Karan, Almanya kampında Milliyet’e iddialı açıklamalar yaptı. Yeni sezon öncesinde, sarı-kırmızılı takım hakkındaki düşüncelerini ve kişisel hedeflerini anlatan golcü oyuncu, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yaptıkları transferlerin sadece kendilerini ilgilendirdiğini belirterek, “Benim için şampiyonluğun en büyük favorisi yine Galatasaray” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonlukta takımdan ayrılan emektar yıldız Hakan Şükür ve diğer takım kaptanı Hasan Şaş ile birlikte büyük emekleri bulunan Ümit, şampiyonluğun formülünü, “Amatör mücadele ruhu ve özveri” olarak açıkladı. Genç oyuncuların bu sezon da büyük başarılar elde edeceğine inandığını kaydeden Ümit, “Bizdeki amatör mücadele ruhu ve özveri olduktan sonra başaramamamız için hiçbir neden yok. Geçen sezon nasıl şampiyon olduğumuz ortada. Bu sezona da aynı düşünceyle çıkacağız. Rakiplerimizin ne yaptıkları değil, bizim ne yapacağımız önemli” diye konuştu. Feldkamp itirafı Geçen sezon Karl Heinz Feldkamp’la anlaşmazlık yaşadığını itiraf eden Ümit Karan, yeni teknik patron Michael Skibbe’nin Galatasaray’a büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Tecrübeli yıldız, “Bu sezon daha çok gol atmak ve takımımın kazanacağı puanlarda yine önemli rol sahibi olabilmeyi hedefliyorum. Geçen yıl şans bulduğum maçlarda bunu başarmıştım. Kalli ile anlaşamadığımız doğru, ancak oynadığım sürece her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bu sezon genç bir hocamız var. Skibbe gerçekten iyi bir antrenör. Gençlere de büyük önem veriyor. İnanıyorum ki onunla birlikte çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğiz” dedi. ‘Rekabet olacak’ “Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmamız bizim için çok önemli. Ben de o maçları büyük sabırsızlıkla bekliyorum. Takımdan Hakan Şükür ve Okan Buruk gibi çok önemli isimler ayrıldı. Onların yerine yeni oyuncular geldi. Tabii ki forvete de yeni oyuncu alınacaktır. Ama kim gelirse gelsin herkes oynamak için elinden geleni yapacak ve forma için savaşacak. Açıkçası bu sezon yine iyi bir rekabet ortamının olacağını düşünüyorum. Forma yine aslanın ağzında olacak.” ‘Yaser’e dikkat’ “Yeni transferlerden Kewell’ın kalitesi ortada. Çok kariyerli bir oyuncu. Ancak benim bu sezon en çok çıkış yapmasını beklediğim oyuncu Yaser olacak. Ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu daha oynadığı ilk maçta gösterdi. Belki dışardan o kadar hissedemiyorsunuz ama yanyana oynadığınızda hemen fark ediyorsunuz. Müthiş kuvvetli ve yetenekli bir oyuncu. Gelecekte daha da iyi olacak. Diğer gençler de gayet istekli ve çalışkan. Bu birliktelik yine bizi başarıya taşıyacak
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-16-2008, 14:21 | #2 |
Favori biziz..
İnşallah ağzından bal damlıyor....
|
|
07-16-2008, 15:14 | #3 |
Favori biziz..
inşallah