AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 01-29-2008, 18:48   #1
Kullanıcı Adı
tozkaldiran
Standart Federasyon’dan 6+2 kararı
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yabancı statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı. Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye çıkardı. Bu durumda kulüplerde oyunda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.

Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye çıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.

Yönetim Kurulu, 1 Şubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemini, 6 Şubat 2008 Çarşamba günü mesai bitimine dek uzattı.

Futbol Genel Kurulu tarafından alınan karar gereği, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara'da yapılacak seçimli genel kurul için, Yönetim Kurulu, gerekli ilânların verilmesi ve hazırlıkların başlatılmasını kararlaştırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi Almanya'da oynayacağı 3 hazırlık maçının organizasyon ve yayın haklarının pazarlanması konunda gelen teklifleri değerlendirdi. FIFA ve UEFA'nın bu tür organizasyonlarda aradığı koşullara uygunluğu nedeniyle Saran Grubu ile sözleşme imzalanmasına karar verildi.

tozkaldiran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-29-2008, 19:16   #2
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Haluk ulusoy boşuna çabalıyor Fenerin desteğini almaya çalışıyo sanırım ama yedirmezler sana başkanlığı....
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2008, 20:40   #3
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Haluk Ulusoy'un da ne yaptığı belli değil doğrusu.Ligler başlamadan önce Fenerbahçe çok istedi 6+2 olsun diye ama hiç dinlememişlerdi.Aradan zaman geçti ve yine Fenerbahçe'nin haklı olduğu anlaşıldı.
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2008, 10:28   #4
Kullanıcı Adı
tozkaldiran
o zamandan bu zamana ne değişti...
tozkaldiran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)