02-21-2017, 18:07 | #1 |
Felaket Gibi Görünen Şeyler Rahmet Olabilir mi ?
"Değişmeyen tek şeyin Değişimin kendisi" olduğu fark edildiğinde felaket gibi görünenin Rahmet oluşu fark edilecektir.
İşte farlı bakışlar - Çocuğu bilgisayardan kaldıramıyorum. Dışarıda oynamıyor. - Çocuğum, derin strateji oyunları ve int.le beyin kapasitesini genişletiyor... -------------------- - Mobese, gizli kamera, takip cihazı her yer. Mahremiyet kalmadı. - Hayır ve Şer her an nasıl kayda girer aklım yetmezdi. Anlıyorum artık... ------------------- - Aynı mekanda bulunanlar birbiriyle konuşmuyor. Herkesin gözü cepte. - İnsanlar zaman-mekan aşıp kıtalar ötesi dostluklar kuruyor.Ne güzel. ------------------- - Gençlerde ana-babaya saygı azaldı. Büyük- küçük takan yok. - Gençler; bireysel güç- kapasitelerini gün be gün fark eder, kullanır oldular. ------------------- - Ağzımı açmaya, bakmaya korkuyorum. Biri kaydeder diye. - İHSAN; Allah'ı Görürcesine Kulluktu. Gelişim; bizi İhsana sevk ediyor çok şükür! ------------------- - Canı sıkılan ilaca sarılıyor. Kimyasallar bizi bitirecek. - Sıtma, Kolera, Veremden ölüm bitti. Şükür ki Tıp sürekli çareler geliştiriyor. ------------------- - Cumadan sonra vaizle çatır çatır Hadis tartıştı liseli genç. Ayıp yani! - Liseli gençlerimizdeki Dini Bilgi hassasiyetine bayılıyorum. ------------------ - Nerede o eski tebrikleşme yazıları,mektup edebiyatı. Özlüyorum. - Günlerce posta beklemek? FaceTime canlı canlı anında görüştürüyor bizi. ------------------ - Bireysellik arttı.Ölsen kimse dönüp bakmaz. - Metrobüste ayaktayım, başım döndü. 3 kişi birden yer vermeye kalktı. Ne güzeldir insanımız. ------------------- - Otobanda polis durdurdu. Hatalı sollamışım. Whatsapla çekmiş biri. Teknoloji işgüzarlığı arttırdı. - Şükür ki insani sorumluluk gelişiyor. ------------------- - Kıyamete doğru kötülük artarmış. Dünya batıyor. - Kalite artıyor, Düzey yükseliyor. Olgunluğa koşuyoruz. Uyumlanmak nasibimiz olsun. ÂMİN MEHMET DOĞRAMACI
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|