AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 04-06-2011, 18:10   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Feministlliğin yakıştığı tek Müslüman kadın
Feministlliğin yakıştığı tek Müslüman kadın

"... akıllarını göbeklerinde büyüten İslamcı karnaval erkek kalemlerin karalamasına hakaretine maruz kalmış."
Kadınlık Hidayete erdi şükür!
Zihin rüküşü erkeklerin şık bağnazlığına karşı hakikatli mücadele veren tek kadın Hidayet Şefkat Tuksal’dır. Erkeğe eğimli boyunların suyunu çıkaracak kadar diktir.
Hava gazından dava baloncukları çıkaran İslamcı erkeğin neyi unuttuğunu hatırlatacak kadar da cesur. Başörtüsüyle kibirlenen örtülü nefis budalalarına da şeytanı unutturacak kadar mütevazı. Aykırı uçan kargaya da bağışlayacak göğü vardır ki cömertliğin zekâtı da budur.
Sürüyle marş okuyan apoletli çoban erkeğin güttüğü kadınlardan olmaması neden taşlandığını aşikâr kılar. İslam’ı kendi kılıçlarıyla yontan orman kaçkını erk zihniyete haddini bildirme cüretine sahip olması onu da karalanacak ak insan sınıfına dâhil etmiştir.
Kadını İslam’a göre savunur ki bugün kadını yangından kurtarılmayacak üç gereksiz nesne yerine koyan adamlığı alev almış erkeğe karşı gösterdiği sabrın altına besmeleden imzamı atarım.
Fistan üzerine yazı yazıp konuyu aşkın kekeme diyetine getiren gribal kadın imajını yerle bir eden bir kaleme sahip oluşu da erkeğinin ayağını yıkayıp havlu nakliyatçılığı yapan nefsini falakaya yatırıp eşine ikinci kadın ikram ederek seyyar evliyalığa soyunan bazı kadınların gereksiz köleliliğine mübarek bir resttir.
Görüyorum ki akıllarını göbeklerinde büyüten İslamcı karnaval erkek kalemlerin karalamasına hakaretine maruz kalmış. Görüyorum ki kuyruklarından kıl aldırmayan entel müritlerine yağ bağlayan entelektüel faciaların diline düşmüş. Başörtülü aday yoksa oy da yok girizgâhına katılmasam da Hidayet Şefkat Tuksal’ın dikliğinin kadınlığının cesaretinin samimiyetinin yanındayım. Siyasetle işim olmaz siyaset bana telvesi damağıma yapışan şarkıların kitapların yazıların ve gecenin tadını kral olsa veremez.
Ne siyasetten ne imitasyon İslamcılar bana bu tadı verebilir. İslamcılardan bana kanka da olmaz. Bunu bildim. İtiraf edeyim başörtülü dostum azdır hoş bu benim çokluğumu göstermez lakin elim bu az dostların omzundadır. Haddimse ben bu dostların savaşına asaletine kefilim. Hele hele o dostum Hidayet şefkat ve merhamet üzerinde tek başına yürüyorsa…
Esra Elönü - Haber 7

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-06-2011, 19:32   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Bu kız beni deli ediyor
Sırf banamı antipatik geliyor elönü acaba

Alt 04-06-2011, 19:58   #3
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kız beni deli ediyor
merak etme yalnız değilsin.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-06-2011, 19:59   #4
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kız beni deli ediyor
ALLAH aklımızı mukayet etsin inşaallah .

Esra elönü fazla şımarık...
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)