![]() |
#1 |
![]() “Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz” (İslam Çupi)
bu aşk hiç bitermi? http://www.sanlifenerbahce.net/?p=430
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() fenerbahçeli kardeşlerimizin izlemesini tavsiye ederim.arada bazı parazit ve provakosyon yapmak isteyenler çıkabilir onun için şimdiden sizden ricam onları ciddiye almamanız
![]() iyi seyirler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Nedense bu büyüklüğü hep yenilince hatırlama ihtiyacı duyuyorsunuz
![]() Bırakın bu işleri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() büyüklük düştüğündede sahip çıkabilmektir.
hep destek tam destek sizin bunu anlamanız için fenerbahçeli olmanız gerek.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Şaka ile takılmak istemiştik ama ciddiye almışsınız
![]() Ciddi konuşalım o zaman; Uzatmak istemem ama bu sezonu hatırlayın derim size. Sahip çıkan Fenerbahçe taraftarının futbolculara maç çıkışlarında neler neler yaptığını hatırlayın. Samandıra'da ki taraftar boykotlarını hatırlayın. Daha ligin ortasında Aziz Yıldırım'ı istifaya çağıran taraftarı hatırlayın. Rüştü'nün yediği dayağı hatırlayın. Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan saldırıyı hatırlayın. Bunun adı sahip çıkma değildir, büyüklük hiç değildir. Valla lafla yürümüyor be dostum ![]() Antu'nun anasayfasına bakın, sahip çıkmayı görün. Şu büyükmüş, bu büyükmüş muhabbetine girmeye gerek yok. Gerekmedikçe girmemde zaten. Herkesin takımı kendine göre büyüktür. Gerçek büyüğü tarih yazıyor orası başka.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben kendi adıma konuşuyorum fenerbahçeye zarar veren gurplar adına bir şey diyemem.dikkatinizi çekerim büyüklük kelimesini ilk kullanan ben değilim sizsiniz.ben sadece islam çupinin sözünü paylaştım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() “Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz”
(İslam Çupi) İşte bu kadar (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bari biraz zaman geçse idi yahuuu kupanın üzerinden...
Avunmak için açtığınız çok belli oluyor konuyu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |