![]() |
#1 |
![]() ![]() arkadaşlar fenerbahçe - chelsea maçının skorunun tahmin etmenizi istiyorum benim görüşüm: fenerbahçe: 2 - Chelsea: 1
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sevilla maçında beraberliği işaretledim ki yanılayım fenerbahçe kazansın..Kazandı
Simdide chelsea ye kullandım oyumu en kötü beraberlik gelsin diye .Fener maçlarında yanılmayı çok seviyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() fenerbahçenin kazanması dilegiyle ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
saygılar güzel kardeşim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Umarım Carlos oynar tam kapasitesiyle..
Bu maça yürek dayanmaz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Semih Baba 1-0 alırız dedi. Biliyorsunuz son zamanlarda ki tüm tahminleri tutuyor kendisinin. Semih' in tahminine güveniyorum ve ben de 1-0 Fenerbahçe alır diyorum...
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ya keşke forum olarak bi arada izleyebilsek şu maçı atmosfer yaparız
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() inşAllah Fenerbahçemiz iyi bir skorla alır..
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Herkes bu maçı Chelsea'nin rahat alacağını,hatta şov bile yapacağını söylüyor.Neymiş Chelsea'nin defansı 7 maçtır gol yemiyormuş.
Doğru bir düşünce ama şu da unutulmamalı ki Chelsea deplasmanda fazla bastırmıyor genellikle defans yapıyor.Örneğin Olympiakos maçında öyle oldu.Ama Olympiakos gol atamadı.Şimdi ise aynısını Fenerbahçe'ye uygulayacaklar.Ama Fenerbahçe'nin iç saha başarısını hesaba katan yok.Kadıköy'deki muhteşem cehennemi hesaba katan yok! Benim tahminim eğer Edu yanlış bi şey yapmazsa :D 1-0 alırız ya da 1-1 yönünde.Eminim ki Kadıköy'de yenilmeyeceğiz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|