10-14-2007, 14:52 | #1 |
FENERBAHÇE GÜNLÜĞÜ
Tescilli yıldız
Fenerbahçe'nin sambacısı, Roma'lı De Rossi, Chelsea'li Cole ve Manchester United'lı Rooney'le en iyi orta saha oyuncusu seçildi. Fenerbahçe'nin kaptanı Alex'e büyük onur. Sarı-lacivertlilerin İnter galibiyeti ve CSKA beraberliğinde büyük rolü olan Alex, Devler Ligi'nin 'En İyi 11'inde yer aldı. Organizasyon yöneticilerinin yaptığı değerlendirmede, kaleye Rangers'tan McGregor seçilirken defansta Celtic'ten McManus, Arsenal'den Toure, Shakhtar'dan Fernandinho ve Chelsea'den Terry yer aldı. BEN DEĞİL TAKIM ÖNEMLİ Orta saha oyuncuları arasında en iyi 11'e De Rossi (Roma), Cole (Chelsea), Rooney (Manchester United) ve Alex layık görüldü. Değerlendirmede forvet hattına ise İnter'den İbrahimoviç ile Sevilla'dan Kanoute seçildi. Alex konuyla ilgili olarak "Avrupa'nın en iyi futbolcuları arasında gösterilmek çok güzel" derken "Önemli olan benim değil takımın başarısı" ifadesini kullandı. BANA GÜVENİN F.Bahçe, Kezman'ın cezası nedeniyle oynayamayacağı maçta Deivid'e güveniyor. Zico'nun antrenmanlarda Brezilyalı oyuncuyu tek forvet olarak denediği öğrenildi. Sezon başından beri orta sahada görev yapan Deivid, bu bölgede başarılı maçlar çıkarmıştı. İnter ve CSKA Moskova maçlarında attığı gollerle bu sezon formda olduğunu kanıtlayan Deivid, "Kaliteli ve geniş kadromuz var. Kimsenin yeri doldurulamaz değil. Bu maçı mutlaka alacağız" diye konuştu. Öncelik hep F.Bahçe'nin Son haftalarda adı İtalyanların ünlü kulübü Juventus ile sık sık anılan Lugano, "Şimdi transfer konuşmanın zamanı değil" dedi. Uruguaylı, "Şu anda tamamen Fenerbahçe'ye odaklandım. Takımımın başarısından başka bir şey düşünemem" ifadesini kullandı. Edu artık gün sayıyor Sakatlığı nedeniyle Vestel Manisaspor deplasmanında oynayamayarak takımından uzak kalan Edu gün sayıyor. Sakatlığı tamamen geçen Brezilyalı oyuncunun Konyaspor karşılaşmasında oynaması bekleniyor. Edu, formayı çok özlediğini açıkladı. Ali Bilgin'i hırs bastı Büyük umutlarla transfer edilen ancak ilk 11'de kendine fazla şans bulamayan Ali Bilgin iddialı. Yedek kulübesinde oturmanın kendisini de çok üzdüğünü belirten genç oyuncu, "Daha çok çalışacağım. Takımıma başarılar yaşatmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Atletizmde zorlu kamp F.Bahçe atletizm şubesinden 5 oyuncu antrenör Gürsel Özyurt yönetiminde Ayvalık'taki kum antrenman programını sürdürüyor. Özyurt, "Ayvalık F.Bahçeliler Derneği'nin katkılarıyla çok iyi bir çalışma ortamı yakaladık. Bu etap bize fayda sağlayacak" açıklamalarını yaptı. Uğur: Küsmek bana yakışmaz SEZON başında takımın en formda oyuncusu olan Uğur Boral, yedekliliğinin yakında sona ereceğini iddia etti. Tecrübeli oyuncu kendini çok formda hissettiğini, Zico'nun buna kayıtsız kalamayacağını belirterek "Her oyuncu böyle iniş-çıkışlar yaşar. Uzun bir maratonun başındayız. Hiç küsmeden çalışmaya devam ediyorum" diye konuştu. Carlos'a 'canlı' davet Türkiye’ye geldiği günden bu yana taraftarların ve medyanın odak noktası haline gelen Roberto Carlos’a bir davet de Beyazıt Öztürk’ün programı Beyaz Show’dan geldi. Yeni sezonun startını önceki akşam veren Öztürk, Carlos’u milyonların huzurunda canlı yayına davet etti. robertocarlosbeyazshowagelsin.com isimli bir site de kuran Beyazıt Öztürk, bu linke gelecek oyları da programından duyuracak. Bekle beni PSV Hollanda temsilcisiyle oynanacak maç, Kezman için ayrı bir anlam taşıyor. Takımın etrafında birleştiği Sırp yıldız, eski ekibine karşı suskunluğunu bozup, çıkışa geçmeyi planlıyor 'Bu kez olacak’ İki maçlık cezasına çok üzüldüğünü ve arkadaşlarından özür dilediğini her fırsatta açıklayan deneyimli futbolcu için Zico’nun harcağı mesai de görülmeye değer. Psikolojik danışmanlardan da faydalanmayı düşünen Sarı-Lacivertliler’in hocası, Kezman ile sürekli konuşuyor, güven aşılıyor. Hocasına bu güvene layık olacağının sözünü verdiği öğrenilen yıldız, “Üzerimde bir şanssızlık var. Bunu kırmak için çalışıyorum, umudumu kaybetmedim. PSV ile deplasmandaki maç çok önemli ve üzerime düşenleri bu kez yapacağım” mesajlarını yolluyor. 'Bu kaleye güvenin' Sakatlığı sebebiyle kısa bir süre önce ameliyat olan ve tedavi süreci başarılı şekilde ilerleyen Serdar Kulbilge, kendisinin yokluğunda Fenerbahçe kalesini savunan arkadaşlarını övmeye devam ediyor. Volkan’ın çok yetenekli ve tecrübeli bir file bekçisi olduğuna bir kez daha dikkat çeken Sarı-Lacivertli oyuncu, “Takviyeye ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Volkan’ın alternatifi olan Mert ve Necati de güvenilebilecek isimler” dedi. Kaynak:Fotomaç - Fanatik
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-14-2007, 23:51 | #2 |
FENERBAHÇE GÜNLÜĞÜ
PAYLAŞIM İÇİN TŞKKRLER
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|