![]() |
#1 |
![]() bu anketin güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() atlayamaz :D :D :D :D :D :D
atlarsa anca yüksekten atlar ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() atlarrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Allah'ın izniyle biz bu turu söke söke geçeceğiz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Atlayamaz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Belli koşulların oluşması lazım.
1.Kesinlikle edunun yerine iyi bir defans oyuncusu: Edu hem ağır kalıyor hemde krtik maçlarda yapılmayacak hatalar yapıyor. 2.Evinde oynayacağı ilk maç: Sevilla kendi evinde çok atak oynayan ve bir anda pozisyon yakalayabilen bir ekip.Onun için fenerbahçenin evinde oynayacağı maçta mutlaka gol yemeden galip gelmesi lazım. 3.İyi bir forvet:Arkadaşlar belki sizinle burda ters düşebiliriz.Bence takıma semihin yerine çok iyi bir forvetin alınması lazım.Bu semihin kötü oynadıgından degil elbette ama avrupa maçlarında ondan cok şey beklemek yalnıç olur.Pozisyona giren rakibin defans oyuncularının canını sıkan çok diri ve kuvvetli bir oyuncu. 4..Stres:Evet arkadaşlar aslında bu tüm türk takımlarımızda milli takımımız dahil başa bela bir hastalık.Son cska maçında bunu çok iyi gördük.Bu örnekleri çoğlatabiliriz.Kesinlikle sevilla gibi bir takım karşısında kontorollü futbol oynanmalıdır. Bence fenerbahçenin tur kapısını 4 anahtar açacaktır.Niye olmasın... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() fenerbahçe sevilayı yenerse porto - schakinin04 rakibi kazananı ile eşleşecek ve ben buna inanıyorum fenerbahçe 2 adım ilerleyecek ve daha sonrasına bakacağız bu zaman gösterecek...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|