AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-23-2008, 19:18   #11
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart ŞANLI FENERBAHÇE SOHBET MEKANI
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
23 Nisan çocuk bayramı olsada her zaman büyüklerin işine yaramıştır zaten. Neyse. Ben Chelsea maçından sonra özellikle cimbomluların kıskançlık krizine girdiğini görünce, sırf tepki olsun diye maç gecesi Fener'in şampiyonluğunu destekledimi söylemiştim. Avrupa'da en başarılı olacak takım şuan Fenerbahçe. İnşallah yarım kalan avrupa işimizi yeni sezonda tamamlarız. Bunun içinde şampiyonluk şart. Fener bunu fazlasıyla hak etti.
birazdan fenerli oldum dicek... ya niye kıskanalım bende feneri destekledim. takımından umudunu kesmiş artık. demekki sen gerçek bjk li değilsin bnm bildiğim gerçek ÇARŞI taraftarı asla başka takımlara övünçte bulunmaz. bana orda nasıl konuşuyosun burda ne diyosun...sana tekrar söleyim ben CHELSEA MAÇINDA FENERİ TUTTUM HEMDE AİLECEK FENERİ TUTTUK HER GS LİYİ AYNI KFEYE KOYMUCAKSIN
Güzel kardeşim, herkesin bir fikri, bir düşüncesi vardır. Bu ülkeye ait olan tüm değerler benimdir. Fener bu ülkenin takımı mı? Evet. O zaman benim de takımım. Aynı şey diğer Türk takımları içinde geçerli. Sadece kendi içimizde Beşiktaş'a daha yakınım. Bu hep böyleydi, bundan sonrada böyle olacak. İster başarılı olsun, ister başarısız. Daha önce farklı bir konuda yazmıştım. "Malatyalıyım dediysem, sanmayın ki Mardin, Sivas, Ankara benim değil" diye. Her konuda bu böyle. Futbolda da böyle, siyasette de böyle. CHP'yi en fazla ben eleştiririm. Ama o da benim partimdir. Oy vermesemde, eleştirsemde yine benim partim.

Ben ne zaman utanırım biliyormusun? Chelsea'yi, Sevilla'yı bir Türk takımına karşı desteklediğim gün utanırım. Ölümüne Chelsea dediğim gün utanırım. Gazetelerde boy boy bir Türk takımıyla dalga geçilirken, bununla sevindiğim gün utanırım. Yoksa bana Fenerlisin denmiş, Cimbomlusun denmiş, hiç sorun değil. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Başka taraftarlar nasıl düşünür? Ne der? bu beni ilgilendirmez. Ben kendi bildiğim doğrularda ilerlerim.

(Mesajını okumadan önce imzamı değiştirmiştim. Sakın yanlış anlaşılmasın. Kimseye Beşiktaşlı olduğumu ispatlamak gibi bir gayem yok. ;) )
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi