Spor Toto Süper Lig Anadolu Takımlarımız ve Spor Toto Süper Lig |
Anketimiz: Fenerbahçe'nin Kabir azabıbahçe haline gelmesinde en büyük etkeni kimler oluşturuyor | |||
Aziz Yıldırım ve Yöneticileri |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 75.00% |
Luis Aragones |
0 | 0% |
Futbolcular |
0 | 0% |
Tıyneti bozulmuş taraftarları |
1 | 25.00% |
Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Evet dostlar birazda biz yorum yapalım, gördüklerimizi birbirimize gösterelim. Aslında ben çok memnunum fenerin bu halinden ama ![]() A)Aziz Yıldırım ve Yöneticileri B)Luis Aragones C)Futbolcular D)Tıyneti bozulmuş taraftarları Bunlardan başka şık olamaz, yanlış görmüyorsunuz. Bu konuyu cidden seviyelice tartışmak istiyorum. 110-120 milyon dolarlık bir takım neden oynayamıyor başarılı olamıyor. Ne yapılırsa bu takım düzelir.. Buyrun..
![]() Konu hipermuhafazakar tarafından (05-15-2009 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() D şıkkı dışında hepsi malesef...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hayır kardeşim bakın direk söylüyorum cevabı D ŞIKKI !! burdaki kötülemek için demiyorum ama sizler ya görmediniz ya haberiniz yok ! fener taraftarının yaptığı ne iğrençlikler varki buraya koysam kimse inanmaz bunların Türk olduğuna ! ermenilerin yunanlıların rumların karıştırıp aritmetiğini alsan yapmayacakları ...... ler yaptı fener taraftarı.. Allahta böyle kesti kezayı.. isterseniz koyayım bazılarını ama sonra nefret edebilirler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|