AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 11-08-2008, 18:56   #1
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Smile Fenerbahçe'nin Başta G.Saray'dan Aldığı Farklı Malubiyetleri
Malum derbi gene malum zamana denk gelince fenerlilerin tarihin derinliklerinde kalmış gerçekleri tekrar ısıtıp getireceğini tahmin ettim evde ve TARİHE ŞÖYLE ADAM GİBİ İNELİM O ZAMAN dedim ve Fenerbahçe'nin tarihteki farklı yenilgilerinden elimde olanları koyayım dedim ))

Bakınız bunlarda yakın tarihimizden VE KATİKATÜR DEĞİL HEPSİ DOĞRU HEPSİ GERÇEK !!

Konu hipermuhafazakar tarafından (11-09-2008 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Trabzon'da eklendi..Onlarda 5 tane atmış :)))
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-08-2008, 18:58   #2
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
tarih yazmış...aslanda tarihe halkalar ekleyecek....inşaalah....
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2008, 13:34   #3
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
ya fenerli arkadaşlar, nasıl oluyormuş hıı ?? bana 6 kasımı hatırlatmayacaktı bazılarınız.. o zamanlarda gazete okumak bize büyük çileydi nefret komasına giriyorduk..bazı kansız yazarlar 6alatasaray diye yazdılar hep uzun müddet..o 6-0 lı kara leke cifle bile temizlenmez diye yazmıştı başka bir taneside..fenerlilerin internetteki küfürleri tahammül edilemez uydurukları bile gazetelerdeydi.

Bu küpürleri Galatasaraylı arkadaşlar saklayınız, farklı kaydedin..Bundan sonra her 6 kasım günü fenerbahçeli kardeşlerimize gösterelim ))) 6 kasım bize değil bunlara kabus olsun.. aynı 28 şubat bumarenkı gibi ) azgın azınlık 28 şubat 1997 de sevinçten havalara uçuyordu..ama bundan sonraki her yılın 28 şubat sürecinde deşifre oldukça oldular şimdi 28 şubat kabusları oldu..bunu 6 kasımda fenerlilerede yapabiliriz..6 kasım bumerankı fenerbahçenin tarihi farklı yenilgileri sergisi günü olsun )))
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-21-2008, 01:31   #4
Kullanıcı Adı
Gölge
Gerçektende tarih yazmış bu fenerbahçe aldığı skorlara bakılırsa :D +
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-21-2008, 01:43   #5
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
AYDIN BİLE...:D

Ben de eklemesem olmaz şimdi:

Öhö öhö..

FARK YEMESE BİLE... :D
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)