![]() |
#1 |
![]() Malum derbi gene malum zamana denk gelince fenerlilerin tarihin derinliklerinde kalmış gerçekleri tekrar ısıtıp getireceğini tahmin ettim evde ve TARİHE ŞÖYLE ADAM GİBİ İNELİM O ZAMAN dedim ve Fenerbahçe'nin tarihteki farklı yenilgilerinden elimde olanları koyayım dedim
![]() Bakınız bunlarda yakın tarihimizden VE KATİKATÜR DEĞİL HEPSİ DOĞRU HEPSİ GERÇEK !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Konu hipermuhafazakar tarafından (11-09-2008 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Trabzon'da eklendi..Onlarda 5 tane atmış :))) |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tarih yazmış...aslanda tarihe halkalar ekleyecek....inşaalah....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ya fenerli arkadaşlar, nasıl oluyormuş hıı ?? bana 6 kasımı hatırlatmayacaktı bazılarınız.. o zamanlarda gazete okumak bize büyük çileydi nefret komasına giriyorduk..bazı kansız yazarlar 6alatasaray diye yazdılar hep uzun müddet..o 6-0 lı kara leke cifle bile temizlenmez diye yazmıştı başka bir taneside..fenerlilerin internetteki küfürleri tahammül edilemez uydurukları bile gazetelerdeydi.
Bu küpürleri Galatasaraylı arkadaşlar saklayınız, farklı kaydedin..Bundan sonra her 6 kasım günü fenerbahçeli kardeşlerimize gösterelim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gerçektende tarih yazmış bu fenerbahçe aldığı skorlara bakılırsa :D + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |