AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-05-2008, 14:31   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Ferdi Elmas, hedefinin Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek olduğunu söyledi ....


Ferdi Elmas, hedefinin Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek olduğunu söyledi

Galatasaray'ın çiçeği burnunda transferi Ferdi Elmas, Sarı-Kırmızılı formayla büyük başarılara imza atacağını söyledi.




Çaykur Rizespor'dan bu sezon Galatasaray'a transfer olan Elmas, hedefinin Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek olduğunu ifade ederek, "Galatasaray formasını giyeceğim için çok mutluyum. Hollanda'da futbolla büyüdüm. Robben ve Overmars kadar süratliyim. Galatasaray'da patlama yaparım ve en kısa sürede A Milli Takım'a çağrılırım." diye konuştu.

Türkçeyi fazla bilmediğini ifade eden 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Türkçe konuşmayı çok arzuluyorum. Türkiye'ye geldiğimde tek kelime Türkçe bilmiyorum. Şimdi en azından insanlarla anlaşabilecek kadar biliyorum. Türkçeyi bilmememin sebebi annem Hollandalı olduğu için evde hiç Türkçe konuşulmadı. Ben de bütün eğitimimi Amsterdam'da aldığım için Türkçeyi öğrenemedim. Şimdi ilerleteceğim." diye konuştu. Öte yandan teknik direktör arayışını sürdüren Galatasaray'a Yunanistan'dan müjdeli bir haber geldi. Daha önce Laudrup ile anlaşmaya çok yakın olduğu belirtilen Panathinakios'un, Hollandalı teknik adam Henk Ten Cate ile görüştüğü ve büyük bir ihtimalle de tecrübeli teknik adamı takımın başına getireceği öğrenildi. Hollandalı teknik adamın da bu teklife sıcak baktığı ve kısa bir süre içerisinde sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Bu arada İngiltere'de yayın yapan Daily Mirror Gazetesi'nin internet sitesi aracılığıyla verdiği haberde, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın Galatasaray'ın yıldız ismi Arda Turan'ı transfer etmek için Sarı-Kırmızılı ekibe 9 milyon sterlin yani yaklaşık 11 milyon Euro teklif etmeye hazır olduğunu yazdı.


zaman

 

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım