AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 04-04-2011, 17:53   #1
Kullanıcı Adı
Terennüm
Exclamation Fethullah Gülen, Başbakana ne mesaj gönderdi?
Gülen Cemaati'nin içinden bir arkadaşıma sordum bu soruyu.

Tarih olarak da 12 Haziran'ı verdim.

"Dönmez" dedi.

"Dönmeyecek" diye ekledi.

Neden?

Neden belli.

Kitapçılardaki raflara bakın.

Fethullah Gülen'le ilgili elde edilmek istenen ranta bir bakın.

Siz olsanız döner misiniz?

"Canım ne var bunda?" demeyin!

Türkiye'de olan biten her şey...

Ama her şey...

Fethullah Gülen'e mal ediliyor.

Evinin musluğu bozulan da...

İçip içip yolda sızan da...

Kuralsızlıklar karşısında ehliyetini kaptıran da...

"Fethullah" diyor.

İki sene önceydi.

Bir arkadaşım aradı:

-Cemaat ehliyetimi aldı.

Tahminimde yanılmadım.

Arkadaşım içmişti.

Sarhoş sarhoş araç kullanmıştı.

Ve polis de görevini yaparak ehliyetine el koymuştu arkadaşımın.

Arkadaşım da bas bas bağırıyordu:

-Cemaat ehliyetimi aldı.

Türkiye'de Fethullah Gülen'le ilgili bu kadar güzellik yaşanırken, Hoca Efendi döner mi?

Diyelim ki döndü.

Osman Kaçmaz gibilere anında iş düşmez mi?

Ya da İlhan Cihanerler'e...

Bunu çok iyi bilen Fethullah Gülen, arkadaşımın da dediği gibi dönmez, dönmeyecek.

Peki...

Hoca dönmüyor.

Peki siyasete dahli var mı?

Ya da aday öneriyor mu?

Hayır!

Fethullah Gülen hareketinin göbeğinde yeralan arkadaşım, Hoca Efendi'nin bu konuda gerekli gördüğü yerlere mesaj gönderdiğini söyledi.

Mesaj şu:

-Kimse benim adımı kullanarak siyaset yapmasın. Alenen söylüyorum, hiç kimseyi ama hiç kimseyi ne aday gösteriyorum, ne de kimseyi kimseye tavsiye ediyorum. Her kim ki aday olacaksa, benden bağımsız aday olsun. Benim adaylık süreciyle ilgili uzaktan yakından ilgim olmadı olmayacak.

Aldığım bilgiye göre, bu mesaj Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da özel gönderilmiş.

İlgililere duyurulur

Hadi özışık

Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-04-2011, 18:06   #2
Kullanıcı Adı
Katade
Daha söze gerek yok.
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2011, 18:10   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Hadi özışıkmı yazmış
of hem yıkamış hem yağlamış
Gülenin türkiyeye gelmemesi için hiç bir sebep yok orada kalması bence amerikanın daha rahat oluşu olabilir Çünkü bir İslam devrimcisi mücadeleden asla kaçmaz
Alt 04-04-2011, 22:34   #4
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Yorumum mide bulandırıcı olarak görülsede bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum abla. Mahmut ustaosmanoğlu buradayken seyda buradayken mustafa islamoğlu buradayken diğer islami camia önderleri buradayken 8 yıl hapis yattıktan sonra çıkıp mücadelesini sürdüren nurettin şirin buradayken fethullah gülenin amerikada ne işi var ?
Ne yani fethullah güleni hapisemi atacaklar güldürmeyin adamı Allah aşkına yav.. Arkasında büyük bir şakirt hukukçu yargıç savcı hakim ordusu varkenmi
Humeyniye benzemek istemeyebilir tamam o zaman fethullah gülen haliyle dönsün. Onu amerikada tutan ne . Gerçekten çok merak ediyorum.
Alt 04-04-2011, 22:39   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Boğazım ağrıyor,çok pis gribim bir de,hep Fethullah Gülen yüzünden
Dönmese ne olur ? Dönse çok şey olur.
Ama,vefat ettiğinde cenazesi ülkemize getirilmezse,orada veya başka bir yere gömülürse soru işaretleri fazlalaşır.

Yorumlara bakın,seveni çok.
http://tr-tr.facebook.com/video/vide...27783&comments
Video hakkında da yorum bekliyorum
Alt 04-04-2011, 22:44   #6
Kullanıcı Adı
Katade
Alıntı:
NûN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kim ne derse desin, dönmemesine bir anlam veremiyorum. Bu konuda hiçbir yorum beni tatmin etmiyor.
Ülkede herhangi birşey olmasın hoca efendiden biliyolar buraya geldiğinde ülke çokmu rahata ericek yoksa bir kişiler tarafından ülkemi karışıcak hoca efendi bunu istermi sence kendini düşündüğünden değildir buna emin ol
Alt 04-04-2011, 23:18   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
Hüzünlü gurbet :p
Bende orada kalmasına bir mantık veremiyorum
Alt 04-04-2011, 23:21   #8
Kullanıcı Adı
ALmi´
Dönmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yaşadıkları her sıkıntıyı henüz Türkiyede olmamasına rağmen Gülen'e bağlayan onca insan varsa; döndüğü zaman neler yaşanır, düşünmek bile istemiyorum.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2011, 23:27   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Yav ne alakası var yani milletin korkusundanmı gelemiyor şimdi kimileri mustafa islamoğlunu sevmiyor kimileri cübbeliyi sevmiyor doğuda mustazafların evlerine helikopterlerle baskınlar yapılıyor. Yani herkes sevilmeyebilir ama insanlar bir şekilde zorluk altındada olsa mücadelelerini sürdürüyorlar.
Yani fethullah gülen gelirse şöyle olur böyle olur senaryolarını yazmak bence abes
Alt 04-04-2011, 23:32   #10
Kullanıcı Adı
Katade
Milletin korkusu değil hala bunu ayırt edememişsin Ülkeyi düşündüğünden insanları düşündüğünden yoksa bukadar çok seveni varken orada durmaya çokmu meraklı İslamoğlu ve cübbeli hocayı kıyaslama yapmanda mantıksız

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)