10-05-2007, 13:32 | #1 |
fıkralardan kesitler
Adam,lüks erkek kuaföründe oturmus bir yandan sakal tirasi yapilirken bir yandan da elleri manikürlenmektedir. Manikürü yapan sarisin fistik adamin ilgisini çekmekte gecikmez,
- "Güzelim, bu gece benimle çikmaya ne ersin? "Kiz gülümser, - "Özür dilerim ama ben evliyim." - "Bosversene, seninkine telefon et bu gece isin çiktigini eve gelemeyecegini söyle!" - Istersen sen söyle, su anda seni tiras ediyor..... --------------------------------------------------------------------------- -------- İki deli, akılhastahanesinden kaçmaya karar vermişler. Gece vakti hızlı bir şekilde duvardan atlayarak boşluktaki tarlaya çıkmışlar. Tellerin arasından sürünerek ilerlerken bir bekçi bunların hışırtısını duymuş. Hemen bağırmış: -Kim var orada? Delilerden biri hemen: -Miyaw, miyaww diye seslenmiş. Huşırtıyı kedinin çıkardığını zanneden bekçi tam geri dönecekken deliler yine sürünmeye başlamışlar ve yine bir hışırtılar başlamış. Bekçi hemen dönmüş ve bağırmış: -Kim var orada? İyice sinirlenen deli: Miyaw dedik ya len demiş --------------------------------------------------------------------------- ------------- Adam elindeki son 500 dolarla kumar oynamaya karar verir ve Las Vegas'in yolunu tutar... Ve inanilmaz bir talih; tam 3 milyon dolar kazanir.Hemen otel yonetiminin kendisine tahsis ettigi kral dairesine cikar ve karısına telefon eder: "Hayatim, evde misin?" "Evet kocacigim." "Iyi. Hemen hazirlan o zaman. Cabuk bavulunu hazirla. Kumarhanede tam 3 milyon dolar kazandim." Kadin sevinc dolu bir ciglik atar "Ayyyyyyyyyyy harikasin!! Hemen hazirlaniyorum.. Peki ama nereye? Paris?; Karayipler?; Acapulco?; Guney Amerika?..." Adam cevap verir: "Umrumda degil. Sadece eve dondugumde coktan gitmis ol." --------------------------------------------------------------------------- ------------ Padişah ile Vezir tartışmaya başlamış. Padişah, vezire, "En büyük ve en güçlü benim. Sen benim emrimdesin" demiş. Vezir, "Hayır ben büyüğüm. Ordunun başında ben savaşıyorum, sen sadece mühür basıyorsun" diye itiraz etmiş. Tartışma uzayınca Padişah'la vezir, bir çobanın yanına gitmiş ve konuya direkt girmemek için çobana sormuşlar; -Senin koyunun mu büyük ineğin mi ? Çoban "İnek" demiş, -Keçin mi büyük, öküzün mü ? Çoban "Öküzüm tabii ki" deyince, kilit soruyu yöneltmişler çobana; -Söyle bakalım "Padişah mı büyük, vezir mi?".. Çoban hiç düşünmeden yanıtlamış. -Vallahi ben bu hayvanları tanımıyorum... --------------------------------------------------------------------------- -------- Doktorun karşısına iki küçük çocuk gelmiş. Birisi: -Bir bilye yuttum. Onu çıkarmanızı istiyorum. Doktor öteki çocuğa sordu: -Ya sen ne istiyorsun? -Onun yuttuğu bilye benim de, almaya geldim... --------------------------------------------------------------------------- -- Delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır.Evin önünde masum bir fısıltıdan sonra ateşlenir.Bir elini duvara dayayarak - "Beni bir öper misin".. Kız: - "Deli misin evin önünde annemler görür" der.. Erkek: "Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum... Kız: - "Ben de seni ama olmaz..." Erkek çok ateşli tabi devamlı ısrar eder. Bir ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi belirir. Küçük kız: - "Babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmişim, o da olmazsa kendisi gelecekmiş ama o hayvan oğlu hayvana söyle elini Diyafon düğmesinden çeksin dedi'' --------------------------------------------------------------------------- ------- Kopenhag'da bir genç doğum kliniğine girip danışmaya başvurdu: — 48 numaralı odada yatan genç kızla görüşmek istiyorum. Nöbetçi hemşire sordu: Hay hay! Siz nesi oluyorsunuz hastanın? Ben mi? Erkek kardeşi? Bu sırada hemşirenin yanında duran hanım hemen atıldı: — Öyle mi? Çok memnun oldum tanıştığımıza. Ben de annesiyim... ***************************************** Kadın gece yarısı uyandıgında kocasının yatakta olmadıgını görür.Kalkıp mutfaga gittiginde kocasını yaslı gözlerle kahve icerken bulur -Ne oldu, neyin var; diye sorar. -Adam:40 yıl önceki ciktigimiz günleri hatırlıyormusun?; Kadın çok duygulanır. Demekki kocası 40 yıl önceki yıllarını hatırlayıp, uyuyamamıştır. -Evet; der duygulu bir sesle. Adam: -Daha liseyi yeni bitirmiştik ve sen 18'ine girmek üzere idin.; -Evet; der kadın o günleri hatirlayarak. - Bir gün annen evde yoktu ben size gelmiştim.Hatirliyormusun? -Evet!der kadın gulumseyerek. -Adam:Annen eve erken gelmişti ve bizi yakalamıştı,hatırlıyormusun? -Kadin;Evet; der buruk bir sevgiyle. Kocasının her detayı hatırlamasından memnun ve mutlu. Adam: -Annen odasına gitmiş bir silah ile gelip silahi başima dayamış ve ya kizimla evlenirsin yada seni 40 yil hapse gonderirim,daha 18'ine bile basmadı; demişti. Hatırlıyormusun? -Evet;der kadin gulumseyerek. Adam gözlerindeki yaşları siler ve buruk bir iç çeker: -Bugün hapisten çıkıyor olacaktım ----************************************** Bir öğretmen, bir doktor ve bir mühendis golf sahasının kenarında, sahanın boşalmasını beklemektedirler. Mühendis: "Bu adamlar ne yapıyor böyle, 15 dakika önce bitirip sahadan çıkmaları gerekirdi." Doktor: "Bilmiyorum, ama yaptıkları büyük bir terbiyesizlik." Öğretmen: " Üstelik çok isabetsiz oynuyorlar. Vurdukları hiçbir top deliğe girmiyor. İşte görevli geliyor, onunla konuşalım." Görevli: "Kusura bakmayın. Sahadakiler, kör itfaiyeciler. Kulübümüzde geçen sene çıkan yangındaki dumandan gözlerini kaybettiler. Bu yüzden istedikleri zaman burada ücretsiz oynamalarına izin veriyoruz." Öğretmen: "Ne kadar üzücü, eğer çocukları varsa onlara ücretsiz ders verebilirim." Doktor: "Çok güzel bir fikir, ben de hastanedeki doktor arkadaşlarla konuşup onlar için bir şeyler yapabilir miyiz diye bakacağım." Mühendis: "Bu adamlar gündüz değil de, neden geceleri oynamıyorlar?"
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-05-2007, 15:15 | #2 |
fıkralardan kesitler
eheheh hocam Çok güldüm sen beni güldürdün allah da seni güldürsün inşallah..
Emeğine ve yüreğine sağlık benden sana +1 ;) |
|
10-11-2007, 15:19 | #3 |
fıkralardan kesitler
güzeldi teşekkürler
|
|
11-30-2007, 12:48 | #4 |
fıkralardan kesitler
EMEĞİNE SAĞLIK
|
|