AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-22-2008, 22:42   #1
Kullanıcı Adı
Enfal
Standart Fikri Akyüz Yeni Şafak`tan Ayrıldı

Yaşadığı ayrılık sonrası gazeteciler.com`un sorularını yanıtlayan Fikri Akyüz, Yeni Şafak`tan ayrıldığı iddiasını doğruladı.

Bugün itibariyle Yeni Şafak gazetesiyle yolarının ayrıldığını söyleyen Akyüz, "Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert`le konuştuk, helalleştik" dedi.

Yazı hayatına İnternethaber`de adım attığını, Mustafa Karaalioğlu`nun teklifiyle de Yeni Şafak gazetesinde geçtiğini söyleyen Akyüz, Yeni Şafak gazetesinin, tanınmayan biri olan kendisine şans tanımasını, büyük bir risk olarak değerlendirdi.

Akyüz`ün açıklaması şöyle;

"Bu riski göze alan bir kurum benim için son derece kıymetli bir kurumdur. Patronum Mustafa Albayrak, genel koordinatörümüz Nurullah Öztürk başta olmak üzere personel, yazı ışleri kadrosu yazar arkadaşlarımızla hep sıcak bir ilişki içinde oldum. Çalıştığım gazete ile ne kurumsal ne de kişisel bir problemim oldu. Ancak kişiliğine çok saygı duyduğum genel yayın yönetmenimiz Yusuf Ziya Cömert`le birlikte çalışırken profesyonellik anlamında arzu ettiğim bir sinerji oluşturamadık. Kendisine kızgınlığım, kırgınlığım, küskünlüğüm elbette yok. Başka bir gazete ile görüşmem olmadı, zaten olamazdı. Ayrılmamda maddi sebepler kesinlikle yoktur. Kaldı ki ben Yeni Şafak`tan son derece memnundum.

Mezarlıkların vazgeçilmez insanlarla dolu olduğunun bilincinde olan ve şu anda da boşta gezen biri olarak beni ulusal çapta yazılı basına kazandıran Yeni Şafak gazetesinin daha iyi noktalara gelmesini diliyorum. Hayırlısı buymuş demek ki.. Okurlarıma Allah`a ısmarladık diyorum."

İttika

Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)