![]() |
#1 |
![]() Malum medya, geçen hafta bangır bangır bağırdı, İskenderun'daki şehitlerimiz kimsenin umrunda değil mi diyerek konuyu saptırmaya çalışarak. Oysa ki yöneticilerden aynı hassassiyet şehitlerimize de gösterildi. Müslüman bir insan için iskenderun'daki şanlı askerlerimiz şehitse,yardım yapmaya giden kardeşlerimizde şehittir. Şehitliğin milliyet unsuru yoktur ki, zaten şehit edilenlerde Türk kardeşlerimizdir. Gündemi meşgul etmesinin sebebi de Uluslararası bir mesele olmasıdır.
Partilere baktığımızda neden muhafazakar denilen partiler bu durumun üzerine daha fazla düşmektedir. Neden ortada bir dini mesele olduğunda chp mhp gibi partilerin politikliği(!) tutar. Yıllardır bu sorunun büyümesinin sebebi de belki dış siyasetteki pasifliğimiz ve pısırıklığımızdır. Önceki hükümetlerin bu konuda yaptıkları,daha doğrusu yapamadıkları ortada. Geçen gün İskenderun'daki şehitlerimiz için yapılan mitingde bir pankart aynen şöyleydi; Gemiciklerde ölenler değil,İskenderundaki şehitler yücedir gibi birşeydi. Bu nasıl bir yaklaşımdır. Dinden neden bu kadar kaçılır. Zira Kudüs dini bir meseledir. Buyrun tartışalım.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İskerundaki saldırıyı Hüseyin Çelik,Gazze yardım konvoyuna yapılan saldırı ile ilişkilendirirken bu sözlerin arkasını düşünmek gerekiyor.
Pkknın şehit ettiği askerlerimizle,Gazze konvoyunda yapacak saldırı sonucu Türkiye'deki israile çıkacak sesleri bölmek parçalamak istiyordu. israilin bu gizli şeytani hevesine alet olan ve sözcülüğünü yapan taşeronlar hemen günyüzüne çıktı. Başbakanımızın amerika ve israilin de nükleer silahları bırakmamasını iki yüzlülük olarak dünyaya haykırdığında bunlar rahatsız olmuşlardı. Bakın dünya gündeminde Başbakanımızın bu itirazları düştü. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Siyonizm inancına göre yahudilere vaad edilen topraklar vardır. Bu topraklar Şimdiki İsrail'in olduğu yerden Türkiye'deki Fırat nehri boylarına kadardır. Bu inanca göre yahudilerin vaad edilen bu toprakları almak için ne yaparlarsa yapsınlar sevap olacağı geçer. Yani İsrail insanlıktan anlamaz. Zira onlar ne yaparlarsa yapsınlar hangi vahşilikte bulunuyorlarsa bulunsunlar sevap işlediklerini sanıyorlar. İmanlılar ama sapık düşüncelerle imanlılar. Yani kamuoyu ne kadar insanlıktan bahsederse bahsetsin boş kürek çekilmiş olur. Yeni stratejiler çizilmelidir. bugün Pkk'nın cirit attığı yerler Fırat boylarına ne kadarda çelişiyor. Saldırı olduğu gün eş zamanla askerlerimizin şehit olmasıyla kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yardım gemilerine karşı çıkanlar zaten belli kesimler.Ya kemalisttir,veya komünist,Türkçüler,darbeciler laikçiler dinsizler münafıklar vs. vs.Biliniyor zaten bunlar.
Kimisi 'araplardan bizene' der,faşistlik yapar,müslümanım diye geçinir bu milliyetçi kesim ama müslümanlıktan bihaber yaşarlar,bilmezler ilk kıblemizin orada olduğunu. Türkçüler fırlar ortaya,geçmişinden bihabersiz,yoktan varolmuş gibi davranan,asyanın kırsal topraklarına hasret şamanist gibi yaşayan ahmaklar.Bunlardan zaten söz etmeye gerek yok köpekçilerdir,burnunun dikine giderler nihal atsızı okuya okuya,kendilerinden hariç herkesi düşman bellerler bizi dahi. Destek çıksın veya çıkmasınlar,bu insan kalmış bir şey,ama çıkıp 'bizene araplardan ölsünler,bizene filistinden türkün türkten başka dostu yoktur,hamas terör örgütüdür' derlerse,orada hayvanlığını belli ederler en güzel laf sokma biçimimi özenle titizlikle kullanırım. Destek olmayan köstek olmaz insanlık adına,köstek olan zaten insan değildir,yahudilere bedenini pazarlamış forçulardır. Gemiye binen yahudiler,ateistler,hristiyan din adamı kadar olamıyorlarsa,hangi sıfatı yapıştırırsam yeridir.Hoş bakmam bazıları gibi yumuşak yaklaşmam bunlara,sivri dil lazım bazen bunlara,bu açığıda zevkle kapatmaktayım.Tabi onlar gibi sıralı şekilde sövüp saymadan ![]() Konu Hüdaverdi tarafından (06-06-2010 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Geçen gün kendini kemalist diye tanımlayan biri,zamanında Arapların bizi arkadan vurduğunu,bizim niye onlar için çaba gösterdiğimizi söyledi. Nasıl sığ bir yaklaşımdır bu. Osmanlı'da kaç tane ırk ayaklandı. Kaçı bizi arkadan vurdu. işgalcilerin borusunu öttürdü. Sırplar,Yunanlılar,Bulgarlar,Ermeniler.. say say bitmez. Kurtuluş savaşında kaç devletle savaştık? Daha doğrusu kaçıyla savaşmadık. Nedense o batıya yaranmak için şimdi İsrail'e iki nota verilmesini yanlış buluyorlar. Kulaktan dolma bilgilerle bilgin geçiniyorlar. Hepsi batı hayranı bunların. Yeri gelir bunlar Recep Tayyip Erdoğan'a Amerikancı,İsrailci derler. daha da ileri gidip Yahudi derler. Asıl emperyalist bunların ta kendisi. Şehit kelimesini kullanırlar. Ama onlara göre yalnızca Türkiye' için ölen şehittir. İmzamda ki yazdığım dörtlük güzel bir cevap olacaktır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ben Muhafazakar insanlar dışındakilerde ciddiyetle karşılanmaz fikrine kesinlikle katılmıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yazımda da belirttiğim gibi uluslararası boyuttan bahsetmedim ben.. Zira o gemilerde gayrimüslim bir çok insan vardı. Muhafazakarlığı ülke içindeki siyasi bir kavram olarak değerlendiriyorum. Yani, chp ve mhp gibi partilerin tepkilerindeki yumuşaklık ve ciddiyetsizliği dert yanıyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
onlar zaten adı üzerinde MUHALEFET,Erdoğan Filistine böle sahip çıkmasaydı emin ol 40 yıllık Filistinli gibi davranırlardı,onların derdi Filistin değil onların derdi Türkiye'nin kalkınmasıda değil,onlarınki koltuk sevdası sadece |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|