AK Gençliğin Buluşma Noktası
Karadeniz Bölgesi Karadeniz Bölgesi AK Parti Teşkilatları, Bölge Kültür ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 09-03-2008, 14:52   #1
Kullanıcı Adı
akcı_genclik
Standart Fındık Fiyatları
Değerli AKP severleri hükümetimizin fındığa verdiği bu kötü hatta fındık tarihinin en az fiyatı karşısında bi fındık üreticisi olarak gerçekten utandığımı söyleyebilirim.Karadenizdeki halkın suratındaki çareşiz ifadeyi gördükten sonra AKP'liyim demeye çekiniyorum.Bana sorarsanız hükümetimiz gerçekten büyük bi yanlışın içindedir ve temennimiz bu yanlışdan dönmesidir.

akcı_genclik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-03-2008, 15:18   #2
Kullanıcı Adı
dilek
hoşgeldin kardeş gelir gelmez sıkıntın fındık fıyatları demek.hmmmmm
sence ne kadar vermeli hökümet ......
dilek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 18:30   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
dilek Nickli Üyeden Alıntı
8)
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 22:11   #4
Kullanıcı Adı
tayyip_tayyip
Bencede fındık konusunda çok ayıp etti hukumet fındığı topladık ama daha çok zarar ettik
tayyip_tayyip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 23:43   #5
Kullanıcı Adı
MelekTube
tmo 4 lira,tüccar 2.40...
ynalış hükümetin değil bu zaman kadar çiftçinin haklarını zamanında vermeyenlerde.ben fiskobirlikte buluyorum suçu.ürecitici bu hale getiren o.hükümet ne yapsın fiskobirlik yesin,biizm cebimizden alıp fiskobirliğin üreticiye olan borcunu mu ödesin sürekli..
selametle..
MelekTube isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 23:51   #6
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Ciddi olamazsınız bu fiyatta :o eğer öyleyse hakkaten fındıkçı batmış bizde dahil
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2008, 10:20   #7
Kullanıcı Adı
akcı_genclik
Alıntı:
dilek Nickli Üyeden Alıntı
bakın bugün trabzn yöresinde bi başkasına sabah 6 akşam 6 fındık toplamanın ücreti 35 YTL , bu işcilere sabah kahvaltısı ve öğle yemeğide verdikmi 40 YTL'yi aşan bi fiyat çıkıyor ortaya ama biz 40 YTL diyelim.Bitmedi daha bunun harmanda kuruması ve patoza verilmesi var(bir patoz saatliği 100 YTL).Bunlarlada bitmedi yine işcilere seçtirirmesi var ve bi seçici günlük 15 YTL alıyor(bazı üreticiler kendi seçiyor).
Şimdi soruyorum bir fındığın bu kadar zahmeti ve masrafı dururken sizce ne kadarı hak ediyor bu fındık ?
Sevgilerim ve Saygılarımla
akcı_genclik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2008, 14:06   #8
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Kardeş biz fazla verildi demiyoruz ki; diyemeyiz.. Karadeniz yöresinde çay var birde, biz de çay üreticisiyiz, Pazartesi inşallah köye gidiyorum 1 ay boyunca çayla uğraşacağız. Çay fiyatı 85 YKr.. Yeterli değil ama öyle ağlanacak gibi de değil, tıpkı fındık gibi.. Fındığı az olan ailesiyle topluyor, çok olan da zaten çok para alacak.. Ülkemizin ekonomisinin daha tamamiyle düzlüğe çıkamadığının bilincinde olarak saygı duyuyoruz.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2008, 17:23   #9
Kullanıcı Adı
tayyip_tayyip
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş biz fazla verildi demiyoruz ki; diyemeyiz.. Karadeniz yöresinde çay var birde, biz de çay üreticisiyiz, Pazartesi inşAllah köye gidiyorum 1 ay boyunca çayla uğraşacağız. Çay fiyatı 85 YKr.. Yeterli değil ama öyle ağlanacak gibi de değil, tıpkı fındık gibi.. Fındığı az olan ailesiyle topluyor, çok olan da zaten çok para alacak.. Ülkemizin ekonomisinin daha tamamiyle düzlüğe çıkamadığının bilincinde olarak saygı duyuyoruz.
kardeş bu ülkenn ekonomisi ne zaman düzlüğe çıkacak allah aşkına yaa
tayyip_tayyip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2008, 17:26   #10
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Hükümetin tarıma attığı yanlış adımlar sayesinde çifçimiz kan ağlıyor.Şu İMF polikasını bıraksa bakın çifçimizin yüzü nasıl gülüyor.
şeyh şamil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)